FORMATGE GARCÍA BAQUERO FRESC SENSE LACTOSA 4X60 240 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
GARCÍA BAQUERO
FORMATGE GARCÍA BAQUERO FRESC SENSE LACTOSA 4X60 240 G
12,29 Eur/KG Quantitat Neta: 240Descripció FORMATGE BLANC PASTEURITZAT
Ingredients
Llet pasteuritzada de vaca, sal, lactasa i coagulant
Condicions de conservació i ús Conservar refrigerat entre 2 °C i 8 °C.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 170,10kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 706,80kJ | kJ | % |
Greixos | 12,90GR | GR | 18.43% |
Saturats | 8,80GR | GR | 44% |
Hidrats de carboni | 3,40GR | GR | 1.26% |
Sucres | 3,40GR | GR | 3.78% |
Fibra alimentària | 0,00GR | GR | 0% |
Proteïnes | 10,10GR | GR | 20.2% |
Sal | 0,85GR | GR | 14.17% |
Calci | 350,00ME | ME | 43.75% |
Fòsfor | 240,00ME | ME | 34.29% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Lácteas García Baquero, S.A.
ES 15.00229/CR CE
-
Composició del producte
DescripcióFORMATGE BLANC PASTEURITZAT
Ingredients
Llet pasteuritzada de vaca, sal, lactasa i coagulantCondicions de conservació i ús Conservar refrigerat entre 2 °C i 8 °C.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 170,10kcal kcal % Valor energètic en KJ 706,80kJ kJ % Greixos 12,90GR GR 18.43% Saturats 8,80GR GR 44% Hidrats de carboni 3,40GR GR 1.26% Sucres 3,40GR GR 3.78% Fibra alimentària 0,00GR GR 0% Proteïnes 10,10GR GR 20.2% Sal 0,85GR GR 14.17% Calci 350,00ME ME 43.75% Fòsfor 240,00ME ME 34.29% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Lácteas García Baquero, S.A.
ES 15.00229/CR CE