FORMATGE GARCÍA BAQUERO LLENQUES OVELLA 125 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
GARCÍA BAQUERO
FORMATGE GARCÍA BAQUERO LLENQUES OVELLA 125 G
24,40 Eur/KG Quantitat Neta: 125Descripció FORMATGE D'OVELLA MADURAT GRAS
Ingredients
Elaborat amb llet pasteuritzada d'ovella, ferments làctics, sal, quall
Condicions de conservació i ús Conservar refrigerat entre 2 °C i 8 °C.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 442,20kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1833,10kJ | kJ | % |
Greixos | 37,00GR | GR | 52.86% |
Saturats | 25,40GR | GR | 127% |
Hidrats de carboni | 1,30GR | GR | 0.48% |
Sucres | 1,30GR | GR | 1.44% |
Fibra alimentària | 0,00GR | GR | 0% |
Proteïnes | 26,00GR | GR | 52% |
Sal | 1,80GR | GR | 30% |
Calci | 900,00ME | ME | 112.5% |
Fòsfor | 450,00ME | ME | 64.29% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Lácteas García Baquero, S.A.
ES 15.00229/CR- 15.05219/ZA
-
Composició del producte
DescripcióFORMATGE D'OVELLA MADURAT GRAS
Ingredients
Elaborat amb llet pasteuritzada d'ovella, ferments làctics, sal, quallCondicions de conservació i ús Conservar refrigerat entre 2 °C i 8 °C.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 442,20kcal kcal % Valor energètic en KJ 1833,10kJ kJ % Greixos 37,00GR GR 52.86% Saturats 25,40GR GR 127% Hidrats de carboni 1,30GR GR 0.48% Sucres 1,30GR GR 1.44% Fibra alimentària 0,00GR GR 0% Proteïnes 26,00GR GR 52% Sal 1,80GR GR 30% Calci 900,00ME ME 112.5% Fòsfor 450,00ME ME 64.29% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Lácteas García Baquero, S.A.
ES 15.00229/CR- 15.05219/ZA