FORMATGE GARCÍA BAQUERO SEMI RATLLAT 1€ 110 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
GARCÍA BAQUERO
FORMATGE GARCÍA BAQUERO SEMI RATLLAT 1€ 110 G
9,09 Eur/KG Quantitat Neta: 110Descripció FORMATGE FOS RATLLAT SEMIGRÀS
Ingredients
Formatge semicurat elaborat amb llet pasteuritzada d'ovella, cabra i vaca, proteïnes de llet, nata, midó modificat, sals fundents (E-331, E-452), sal, espessidors (E-407 i E-410), aroma, conservador (E-202) i antiaglutinant (midó)
Condicions de conservació i ús Conservar refrigerat entre 2 °C i 8 °C.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 316,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1313,00kJ | kJ | % |
Greixos | 24,00GR | GR | 34.29% |
Saturats | 17,10GR | GR | 85.5% |
Hidrats de carboni | 3,00GR | GR | 1.11% |
Sucres | 3,00GR | GR | 3.33% |
Fibra alimentària | 0,00GR | GR | 0% |
Proteïnes | 22,00GR | GR | 44% |
Sal | 2,00GR | GR | 33.33% |
Calci | 750,00ME | ME | 93.75% |
Fòsfor | 700,00ME | ME | 100% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Lácteas García Baquero, S.A.
ES 15.00229/CR CE
-
Composició del producte
DescripcióFORMATGE FOS RATLLAT SEMIGRÀS
Ingredients
Formatge semicurat elaborat amb llet pasteuritzada d'ovella, cabra i vaca, proteïnes de llet, nata, midó modificat, sals fundents (E-331, E-452), sal, espessidors (E-407 i E-410), aroma, conservador (E-202) i antiaglutinant (midó)Condicions de conservació i ús Conservar refrigerat entre 2 °C i 8 °C.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 316,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1313,00kJ kJ % Greixos 24,00GR GR 34.29% Saturats 17,10GR GR 85.5% Hidrats de carboni 3,00GR GR 1.11% Sucres 3,00GR GR 3.33% Fibra alimentària 0,00GR GR 0% Proteïnes 22,00GR GR 44% Sal 2,00GR GR 33.33% Calci 750,00ME ME 93.75% Fòsfor 700,00ME ME 100% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Lácteas García Baquero, S.A.
ES 15.00229/CR CE