Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

GARCÍA BAQUERO

FORMATGE GARCÍA BAQUERO SEMI RATLLAT 1€ 110 G

9,09 Eur/KG Quantitat Neta:  110
1,00
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 316,00kcal kcal %
Valor energètic en KJ 1313,00kJ kJ %
Greixos 24,00GR GR 34.29%
Saturats 17,10GR GR 85.5%
Hidrats de carboni 3,00GR GR 1.11%
Sucres 3,00GR GR 3.33%
Fibra alimentària 0,00GR GR 0%
Proteïnes 22,00GR GR 44%
Sal 2,00GR GR 33.33%
Calci 750,00ME ME 93.75%
Fòsfor 700,00ME ME 100%

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant Lácteas García Baquero, S.A.
ES 15.00229/CR CE

  • Composició del producte

    DescripcióFORMATGE FOS RATLLAT SEMIGRÀS

    Ingredients
    Formatge semicurat elaborat amb llet pasteuritzada d'ovella, cabra i vaca, proteïnes de llet, nata, midó modificat, sals fundents (E-331, E-452), sal, espessidors (E-407 i E-410), aroma, conservador (E-202) i antiaglutinant (midó)

    Condicions de conservació i ús Conservar refrigerat entre 2 °C i 8 °C.

    Informacio adicional Origen: ESPAÑA

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 316,00kcal kcal %
    Valor energètic en KJ 1313,00kJ kJ %
    Greixos 24,00GR GR 34.29%
    Saturats 17,10GR GR 85.5%
    Hidrats de carboni 3,00GR GR 1.11%
    Sucres 3,00GR GR 3.33%
    Fibra alimentària 0,00GR GR 0%
    Proteïnes 22,00GR GR 44%
    Sal 2,00GR GR 33.33%
    Calci 750,00ME ME 93.75%
    Fòsfor 700,00ME ME 100%
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    Lácteas García Baquero, S.A.


    ES 15.00229/CR CE