FORMATGE GARCÍA BAQUERO SENSE LACTOSA TALLAT 200 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
GARCÍA BAQUERO
FORMATGE GARCÍA BAQUERO SENSE LACTOSA TALLAT 200 G
19,95 Eur/KG Quantitat Neta: 200Descripció FORMATGE DE BARREJA MADURAT
Ingredients
Elaborat amb llet pasteuritzada de vaca (60% mín.), ovella (12,5% mín.) i cabra (12,5% mín.), ferments làctics, sal, lactasa, quall i clorur de calci
Condicions de conservació i ús Conservar refrigerat entre 2 °C i 8 °C.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 384,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1594,00kJ | kJ | % |
Greixos | 32,00GR | GR | 45.71% |
Saturats | 21,60GR | GR | 108% |
Hidrats de carboni | 1,60GR | GR | 0.59% |
Sucres | 1,60GR | GR | 1.78% |
Fibra alimentària | 0,00GR | GR | 0% |
Proteïnes | 22,50GR | GR | 51% |
Sal | 1,50GR | GR | 25% |
Calci | 700,00ME | ME | 87.5% |
Fòsfor | 420,00ME | ME | 60% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Lácteas García Baquero, S.A.
ES 15.00229/CR - ES 15.05219/ZA
-
Composició del producte
DescripcióFORMATGE DE BARREJA MADURAT
Ingredients
Elaborat amb llet pasteuritzada de vaca (60% mín.), ovella (12,5% mín.) i cabra (12,5% mín.), ferments làctics, sal, lactasa, quall i clorur de calciCondicions de conservació i ús Conservar refrigerat entre 2 °C i 8 °C.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 384,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1594,00kJ kJ % Greixos 32,00GR GR 45.71% Saturats 21,60GR GR 108% Hidrats de carboni 1,60GR GR 0.59% Sucres 1,60GR GR 1.78% Fibra alimentària 0,00GR GR 0% Proteïnes 22,50GR GR 51% Sal 1,50GR GR 25% Calci 700,00ME ME 87.5% Fòsfor 420,00ME ME 60% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Lácteas García Baquero, S.A.
ES 15.00229/CR - ES 15.05219/ZA