FORMATGE LA VACA QUE RÍE PALITOS 4 UNIDADES 140 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
LA VACA QUE RÍE
FORMATGE LA VACA QUE RÍE PALITOS 4 UNIDADES 140 G
17,07 Eur/KG Quantitat Neta: 140Descripció Formatge fos (71,4%) i bastonets de pa (28,6%)
Ingredients
Formatge fos gras per untar (71,4%): llet desnatada rehidratada, formatges, mantega, sals de fosa: polifosfats, fosfats de calci, àcid cítric i difosfats, proteïnes de la llet. Bastonets de pa (28,6%): farina de blat, oli de gira-sol, malt d'ordi, sal, llevat. S'utilitzen 102 g de farina de blat per fabricar 100 g de bastonets de pa.Pot contenir traces de sèsam.Per a una conservació òptima, s'aconsella tenir el producte refrigerat.Mantenir el producte allunyat de la llum directa
Condicions de conservació i ús Per a una conservació òptima, s'aconsella tenir el producte refrigerat. Mantenir el producte allunyat de la llum directa.
Informacio adicional: Origen: FRANCIA
Valor energètic 101 kcal % Greixos 5,6 GR % Saturats 3,3 GR % Sucres 1,9 GR % Sal 0,6 GR %
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 288,00kcal | 101,00kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1204,00kJ | 421,00kJ | % |
Greixos | 16,00GR | 5,60GR | % |
Saturats | 9,50GR | 3,30GR | % |
Hidrats de carboni | 25,50GR | 8,90GR | % |
Sucres | 5,50GR | 1,90GR | % |
Fibra alimentària | 1,00GR | 0,40GR | % |
Proteïnes | 10,00GR | 3,50GR | % |
Sal | 1,60GR | 0,56GR | % |
Calci | 570,00ME | 200,00ME | 25% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Grupo Fromageries Bel España, S.L.
FR 39.300.001 CE
-
Composició del producte
DescripcióFormatge fos (71,4%) i bastonets de pa (28,6%)
Ingredients
Formatge fos gras per untar (71,4%): llet desnatada rehidratada, formatges, mantega, sals de fosa: polifosfats, fosfats de calci, àcid cítric i difosfats, proteïnes de la llet. Bastonets de pa (28,6%): farina de blat, oli de gira-sol, malt d'ordi, sal, llevat. S'utilitzen 102 g de farina de blat per fabricar 100 g de bastonets de pa.Pot contenir traces de sèsam.Per a una conservació òptima, s'aconsella tenir el producte refrigerat.Mantenir el producte allunyat de la llum directaCondicions de conservació i ús Per a una conservació òptima, s'aconsella tenir el producte refrigerat. Mantenir el producte allunyat de la llum directa.
Informacio adicional Origen: FRANCIA
-
Informació nutricional
Valor energètic 101 kcal % Greixos 5,6 GR % Saturats 3,3 GR % Sucres 1,9 GR % Sal 0,6 GR %
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 288,00kcal 101,00kcal % Valor energètic en KJ 1204,00kJ 421,00kJ % Greixos 16,00GR 5,60GR % Saturats 9,50GR 3,30GR % Hidrats de carboni 25,50GR 8,90GR % Sucres 5,50GR 1,90GR % Fibra alimentària 1,00GR 0,40GR % Proteïnes 10,00GR 3,50GR % Sal 1,60GR 0,56GR % Calci 570,00ME 200,00ME 25% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Grupo Fromageries Bel España, S.L.
FR 39.300.001 CE