FORMATGE POK VELL TALLAT 200 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
POK
FORMATGE POK VELL TALLAT 200 G
25,25 Eur/KG Quantitat Neta: 200Descripció FORMATGE D'OVELLA MADURAT GRAS
Ingredients
Elaborat amb llet crua d'ovella, sal, quall, ferments làctic
Condicions de conservació i ús Conservar refrigerat entre 2 °C i 8 °C.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 446,20kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1850,10kJ | kJ | % |
Greixos | 37,00GR | GR | 52.86% |
Saturats | 25,40GR | GR | 127% |
Hidrats de carboni | 1,30GR | GR | 0.48% |
Sucres | 1,30GR | GR | 1.44% |
Fibra alimentària | 0,00GR | GR | 0% |
Proteïnes | 27,00GR | GR | 54% |
Sal | 2,10GR | GR | 35% |
Calci | 900,00ME | ME | 112.5% |
Fòsfor | 450,00ME | ME | 64.29% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Quesos del Duero, S.A.
15.05219/ZA 15.00229/CR
-
Composició del producte
DescripcióFORMATGE D'OVELLA MADURAT GRAS
Ingredients
Elaborat amb llet crua d'ovella, sal, quall, ferments làcticCondicions de conservació i ús Conservar refrigerat entre 2 °C i 8 °C.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 446,20kcal kcal % Valor energètic en KJ 1850,10kJ kJ % Greixos 37,00GR GR 52.86% Saturats 25,40GR GR 127% Hidrats de carboni 1,30GR GR 0.48% Sucres 1,30GR GR 1.44% Fibra alimentària 0,00GR GR 0% Proteïnes 27,00GR GR 54% Sal 2,10GR GR 35% Calci 900,00ME ME 112.5% Fòsfor 450,00ME ME 64.29% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Quesos del Duero, S.A.
15.05219/ZA 15.00229/CR