Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

POK

FORMATGE POK VELL TALLAT 200 G

25,25 Eur/KG Quantitat Neta:  200
5,05
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 446,20kcal kcal %
Valor energètic en KJ 1850,10kJ kJ %
Greixos 37,00GR GR 52.86%
Saturats 25,40GR GR 127%
Hidrats de carboni 1,30GR GR 0.48%
Sucres 1,30GR GR 1.44%
Fibra alimentària 0,00GR GR 0%
Proteïnes 27,00GR GR 54%
Sal 2,10GR GR 35%
Calci 900,00ME ME 112.5%
Fòsfor 450,00ME ME 64.29%

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant Quesos del Duero, S.A.
15.05219/ZA 15.00229/CR

  • Composició del producte

    DescripcióFORMATGE D'OVELLA MADURAT GRAS

    Ingredients
    Elaborat amb llet crua d'ovella, sal, quall, ferments làctic

    Condicions de conservació i ús Conservar refrigerat entre 2 °C i 8 °C.

    Informacio adicional Origen: ESPAÑA

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 446,20kcal kcal %
    Valor energètic en KJ 1850,10kJ kJ %
    Greixos 37,00GR GR 52.86%
    Saturats 25,40GR GR 127%
    Hidrats de carboni 1,30GR GR 0.48%
    Sucres 1,30GR GR 1.44%
    Fibra alimentària 0,00GR GR 0%
    Proteïnes 27,00GR GR 54%
    Sal 2,10GR GR 35%
    Calci 900,00ME ME 112.5%
    Fòsfor 450,00ME ME 64.29%
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    Quesos del Duero, S.A.


    15.05219/ZA 15.00229/CR