FORMATGE REVEREND PUNTES BRIE 200 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
REVEREND
FORMATGE REVEREND PUNTES BRIE 200 G
14,45 Eur/KG Quantitat Neta: 200Descripció PUNTAS BRIE REVEREND 200G.(8)
Ingredients
LECHE PASTEURIZADA DE VACA, FERMENTOS LACTICOS, PENICILIUM CANDIDUM, CUAJO MICROBIANO, SA
Condicions de conservació i ús 4-8ºC
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 351,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1453,00kJ | kJ | % |
Greixos | 31,00GR | GR | % |
Saturats | 22,00GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 1,00GR | GR | % |
Sucres | 0,00GR | GR | % |
Fibra alimentària | 0,00GR | GR | % |
Proteïnes | 17,00GR | GR | % |
Sal | 1,40GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
TEODORO GARCIA, S.A.
FR-55.551.001 CE
-
Composició del producte
DescripcióPUNTAS BRIE REVEREND 200G.(8)
Ingredients
LECHE PASTEURIZADA DE VACA, FERMENTOS LACTICOS, PENICILIUM CANDIDUM, CUAJO MICROBIANO, SACondicions de conservació i ús 4-8ºC
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 351,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1453,00kJ kJ % Greixos 31,00GR GR % Saturats 22,00GR GR % Hidrats de carboni 1,00GR GR % Sucres 0,00GR GR % Fibra alimentària 0,00GR GR % Proteïnes 17,00GR GR % Sal 1,40GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
TEODORO GARCIA, S.A.
FR-55.551.001 CE