FORMATGE S.LINE FRESC 0% 4 UNITATS 250 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
S.LINE
FORMATGE S.LINE FRESC 0% 4 UNITATS 250 G
19,05 Eur/KG Quantitat Neta: 250Descripció Formatge fresc 0% MG
Ingredients
Llet de vaca pasteuritzada desnatada, sal, conservador (E-202) i quall
Condicions de conservació i ús Conservar a una temperatura d'entre 1?°C i 4?°C. Un cop obert, consumir preferentment abans de 72 h. Producte a punt per consumir.
Informacio adicional: Sense gluten.
Valor energètic 38 kcal % Greixos 5 GR 0.5% Saturats 1 GR 0.6% Sucres 24 GR 2.7% Sal 5 GR 8.3%
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 60,00kcal | 38,00kcal | % |
Valor energètic en KJ | 254,00kJ | 159,00kJ | % |
Greixos | 0,50GR | 5,00GR | 0.5% |
Saturats | 0,20GR | 1,00GR | 0.6% |
Hidrats de carboni | 3,90GR | 24,00GR | 0.9% |
Sucres | 3,90GR | 24,00GR | 2.7% |
Proteïnes | 10,00GR | 63,00GR | 12.5% |
Sal | 0,80GR | 5,00GR | 8.3% |
Calci | 330,00ME | 206,00ME | 25.8% |
Fòsfor | 230,00ME | 144,00ME | 20.5% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Fabricado por B28496651 para Grupo IFA
ES 15.00339/ZA CE
-
Composició del producte
DescripcióFormatge fresc 0% MG
Ingredients
Llet de vaca pasteuritzada desnatada, sal, conservador (E-202) i quallCondicions de conservació i ús Conservar a una temperatura d'entre 1?°C i 4?°C. Un cop obert, consumir preferentment abans de 72 h. Producte a punt per consumir.
Informacio adicionalSense gluten.
-
Informació nutricional
Valor energètic 38 kcal % Greixos 5 GR 0.5% Saturats 1 GR 0.6% Sucres 24 GR 2.7% Sal 5 GR 8.3%
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 60,00kcal 38,00kcal % Valor energètic en KJ 254,00kJ 159,00kJ % Greixos 0,50GR 5,00GR 0.5% Saturats 0,20GR 1,00GR 0.6% Hidrats de carboni 3,90GR 24,00GR 0.9% Sucres 3,90GR 24,00GR 2.7% Proteïnes 10,00GR 63,00GR 12.5% Sal 0,80GR 5,00GR 8.3% Calci 330,00ME 206,00ME 25.8% Fòsfor 230,00ME 144,00ME 20.5% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Fabricado por B28496651 para Grupo IFA
ES 15.00339/ZA CE