FORMATGE SENSE LACTOSA KAIKU EMMENTAL 100 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
KAIKU
FORMATGE SENSE LACTOSA KAIKU EMMENTAL 100 G
19,50 Eur/KG Quantitat Neta: 100Descripció Formatge emmental ratllat
Ingredients
Llet de vaca, sal, ferments làctics i quall
Condicions de conservació i ús Conservar en fred entre 1 °C i 8 °C.
Informacio adicional: Envasat en atmosfera protectora.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 379,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1574,00kJ | kJ | % |
Greixos | 29,00GR | GR | % |
Saturats | 19,00GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 0,00GR | GR | % |
Sucres | 0,00GR | GR | % |
Fibra alimentària | 0,00GR | GR | % |
Proteïnes | 29,00GR | GR | % |
Sal | 0,70GR | GR | % |
Calci | 1000,00ME | ME | 125% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Kaiku Corporación Alimentaria S.L.
BE CO 003 EG-CE
-
Composició del producte
DescripcióFormatge emmental ratllat
Ingredients
Llet de vaca, sal, ferments làctics i quallCondicions de conservació i ús Conservar en fred entre 1 °C i 8 °C.
Informacio adicionalEnvasat en atmosfera protectora.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 379,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1574,00kJ kJ % Greixos 29,00GR GR % Saturats 19,00GR GR % Hidrats de carboni 0,00GR GR % Sucres 0,00GR GR % Fibra alimentària 0,00GR GR % Proteïnes 29,00GR GR % Sal 0,70GR GR % Calci 1000,00ME ME 125% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Kaiku Corporación Alimentaria S.L.
BE CO 003 EG-CE