FORMATGE SOCIÉTÉ ROCAFORT 100 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
SOCIÉTÉ
FORMATGE SOCIÉTÉ ROCAFORT 100 G
29,90 Eur/KG Quantitat Neta: 100Descripció Formatge amb llet crua d'ovella
Ingredients
Llet crua d'ovella, sal, ferments làctics, quall, penicillium roqueforti
Informacio adicional: Origen: FRANCIA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 365,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1510,00kJ | kJ | % |
Greixos | 32,00GR | GR | % |
Saturats | 22,50GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 0,80GR | GR | % |
Sucres | 0,00GR | GR | % |
Proteïnes | 19,00GR | GR | % |
Sal | 3,70GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Lactalis Forlasa S.L.U.
FR 12.203.018 CE
-
Composició del producte
DescripcióFormatge amb llet crua d'ovella
Ingredients
Llet crua d'ovella, sal, ferments làctics, quall, penicillium roquefortiInformacio adicional Origen: FRANCIA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 365,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1510,00kJ kJ % Greixos 32,00GR GR % Saturats 22,50GR GR % Hidrats de carboni 0,80GR GR % Sucres 0,00GR GR % Proteïnes 19,00GR GR % Sal 3,70GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Lactalis Forlasa S.L.U.
FR 12.203.018 CE