FORMATGE VENTERO FRESC BURGOS 4 UNITATS X 62.5 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
EL VENTERO
FORMATGE VENTERO FRESC BURGOS 4 UNITATS X 62.5 G
7,80 Eur/KG Quantitat Neta: 250Descripció Queso Fresco
Ingredients
Leche de vaca pasteurizada, sal, conservador (E-202) y cuajo. Puede contener trazas de leche de cabra y oveja. Origen de la leche: España
Condicions de conservació i ús Conservar entre 1ºC y 8ºC. Una vez abierto el envase, consumir antes de 4 días.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 184,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 766,00kJ | kJ | % |
Greixos | 14,00GR | GR | % |
Saturats | 9,50GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 3,60GR | GR | % |
Sucres | 3,60GR | GR | % |
Proteïnes | 11,00GR | GR | % |
Sal | 0,80GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Lactalis Forlasa S.L.U.
ES 15.00339/ZA CE
-
Composició del producte
DescripcióQueso Fresco
Ingredients
Leche de vaca pasteurizada, sal, conservador (E-202) y cuajo. Puede contener trazas de leche de cabra y oveja. Origen de la leche: EspañaCondicions de conservació i ús Conservar entre 1ºC y 8ºC. Una vez abierto el envase, consumir antes de 4 días.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 184,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 766,00kJ kJ % Greixos 14,00GR GR % Saturats 9,50GR GR % Hidrats de carboni 3,60GR GR % Sucres 3,60GR GR % Proteïnes 11,00GR GR % Sal 0,80GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Lactalis Forlasa S.L.U.
ES 15.00339/ZA CE