Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

EL VENTERO

FORMATGE VENTERO FRESC BURGOS 4 UNITATS X 62.5 G

7,80 Eur/KG Quantitat Neta:  250
1,95
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 184,00kcal kcal %
Valor energètic en KJ 766,00kJ kJ %
Greixos 14,00GR GR %
Saturats 9,50GR GR %
Hidrats de carboni 3,60GR GR %
Sucres 3,60GR GR %
Proteïnes 11,00GR GR %
Sal 0,80GR GR %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant Lactalis Forlasa S.L.U.
ES 15.00339/ZA CE

  • Composició del producte

    DescripcióQueso Fresco

    Ingredients
    Leche de vaca pasteurizada, sal, conservador (E-202) y cuajo. Puede contener trazas de leche de cabra y oveja. Origen de la leche: España

    Condicions de conservació i ús Conservar entre 1ºC y 8ºC. Una vez abierto el envase, consumir antes de 4 días.

    Informacio adicional Origen: ESPAÑA

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 184,00kcal kcal %
    Valor energètic en KJ 766,00kJ kJ %
    Greixos 14,00GR GR %
    Saturats 9,50GR GR %
    Hidrats de carboni 3,60GR GR %
    Sucres 3,60GR GR %
    Proteïnes 11,00GR GR %
    Sal 0,80GR GR %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    Lactalis Forlasa S.L.U.


    ES 15.00339/ZA CE