FUNROLL LA BROCHE BACON-FORMATGE 1 UNITAT - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
LA BROCHE
FUNROLL LA BROCHE BACON-FORMATGE 1 UNITAT
9,75 Eur/KG Quantitat Neta: 275Descripció FUNROLL LA BROCHE BACON-FORMATGE 1 UNI
Ingredients
Tortilla de trigo (mín. 56%) [harina de trigo (58%), agua, aceite vegetal (girasol), estabilizantes (E-422, E-412, E-466), emulgente (E-471), corrector de acidez (E-296), conservadores (E-281, E-202), gasificante (E-500), sal, dextrosa, sémola de arroz y agente de tratamiento de la harina (E-920)], bacón cocido (mín. 21%) [panceta de cerdo (79,3%), agua, sal, proteínas de cerdo, azúcar, estabilizantes (E-451i, E-450v, E-407), aroma de humo, conservadores (E-262ii, E-270, E-250, E-262) y antioxidante (E-316). Sabor ahumado] y quesos edam y cheddar fundidos (mín. 17%) [queso 50% (edam 25%, cheddar 18,75% y quesos 6,25%), mantequilla, proteína de la leche, sal, sales de fundido (E-331), estabilizantes (E-1404, E-1420, E-415), conservador (E-202) y colorante (E-160a)]
Condicions de conservació i ús A la paella: Posar unes gotes d'oli i escalfar a foc mitjà entre 4 i 5 minuts cada costat. A la sandvitxera: mantenir 5 minuts a mitja potència. Al forn: pre-escalfar a 230ºC i mantenir les flautes entre 6 i 8 minuts.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 314,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1315,00kJ | kJ | % |
Greixos | 15,00GR | GR | % |
Saturats | 6,60GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 35,00GR | GR | % |
Sucres | 2,00GR | GR | % |
Proteïnes | 11,00GR | GR | % |
Sal | 1,60GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
La Pila Food S.A
ES 26.013736/M C.E.
-
Composició del producte
DescripcióFUNROLL LA BROCHE BACON-FORMATGE 1 UNI
Ingredients
Tortilla de trigo (mín. 56%) [harina de trigo (58%), agua, aceite vegetal (girasol), estabilizantes (E-422, E-412, E-466), emulgente (E-471), corrector de acidez (E-296), conservadores (E-281, E-202), gasificante (E-500), sal, dextrosa, sémola de arroz y agente de tratamiento de la harina (E-920)], bacón cocido (mín. 21%) [panceta de cerdo (79,3%), agua, sal, proteínas de cerdo, azúcar, estabilizantes (E-451i, E-450v, E-407), aroma de humo, conservadores (E-262ii, E-270, E-250, E-262) y antioxidante (E-316). Sabor ahumado] y quesos edam y cheddar fundidos (mín. 17%) [queso 50% (edam 25%, cheddar 18,75% y quesos 6,25%), mantequilla, proteína de la leche, sal, sales de fundido (E-331), estabilizantes (E-1404, E-1420, E-415), conservador (E-202) y colorante (E-160a)]Condicions de conservació i ús A la paella: Posar unes gotes d'oli i escalfar a foc mitjà entre 4 i 5 minuts cada costat. A la sandvitxera: mantenir 5 minuts a mitja potència. Al forn: pre-escalfar a 230ºC i mantenir les flautes entre 6 i 8 minuts.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 314,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1315,00kJ kJ % Greixos 15,00GR GR % Saturats 6,60GR GR % Hidrats de carboni 35,00GR GR % Sucres 2,00GR GR % Proteïnes 11,00GR GR % Sal 1,60GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
La Pila Food S.A
ES 26.013736/M C.E.