GALL DINDI BRASEJAT CAMPOFRÍO FINES LLENQUES 115 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
CAMPOFRÍO
GALL DINDI BRASEJAT CAMPOFRÍO FINES LLENQUES 115 G
16,09 Eur/KG Quantitat Neta: 115Descripció PIT DE GALL DINDI CUIT AMB GUST FUMAT.
Ingredients Pechuga de pavo (70%), agua, aromas, estabilizantes (E-420, E-450, E-451, E-407a, E-508, E-412), azúcar, sal, dextrosa, antioxidante (E-316), conservadores (E-262, E-250) y aroma de humo.
Condicions de conservació i ús Mantenir entre 0 °C i 5 °C.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 86,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 363,00kJ | kJ | % |
Greixos | 1,00GR | GR | % |
Saturats | 0,30GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 2,20GR | GR | % |
Sucres | 2,20GR | GR | % |
Fibra alimentària | 0,00GR | GR | % |
Proteïnes | 17,00GR | GR | % |
Sal | 1,80GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Campofrio Food Group S.A.
ES 10.15676/BU CE
-
Composició del producte
DescripcióPIT DE GALL DINDI CUIT AMB GUST FUMAT.
Ingredients Pechuga de pavo (70%), agua, aromas, estabilizantes (E-420, E-450, E-451, E-407a, E-508, E-412), azúcar, sal, dextrosa, antioxidante (E-316), conservadores (E-262, E-250) y aroma de humo.
Condicions de conservació i ús Mantenir entre 0 °C i 5 °C.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 86,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 363,00kJ kJ % Greixos 1,00GR GR % Saturats 0,30GR GR % Hidrats de carboni 2,20GR GR % Sucres 2,20GR GR % Fibra alimentària 0,00GR GR % Proteïnes 17,00GR GR % Sal 1,80GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Campofrio Food Group S.A.
ES 10.15676/BU CE