Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

CONDIS

GALTES CONDIS PORC 800 G

Pes Variable
10,25 Eur/KG
8,20
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic kcal kcal %
Valor energètic en KJ kJ kJ %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Composició del producte

    DescripcióCARRILLERA CONDIS PORC

    Condicions de conservació i ús La galta de porc necessita una cocció perllongada amb líquid i a foc suau per aconseguir que la carn i el col·lagen de la seva composició tinguin una textura suau. És opcional realitzar un torrat previ de les peces volta i volta en una paella amb una mica d'oli. A continuació, o directament, es cuinen les galtes amb hortalisses trossejades, vi o un altre licor, aigua o brou i herbes aromàtiques en una cassola o al forn en una safata fonda. La galta és una peça naturalment rica en proteïnes i la seva quantitat de greix és només lleugerament superior a les peces més magres.

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic kcal kcal %
    Valor energètic en KJ kJ kJ %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients