GORGONZOLA BALLARINI 100 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
BALLARINI
GORGONZOLA BALLARINI 100 G
16,90 Eur/KG Quantitat Neta: 100Descripció QUESO AZUL GRASO
Ingredients
LECHE pasteurizada de vaca,cultivos lácticos,Penicillium,sal,cuajo anima
Condicions de conservació i ús 2-6ºC
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 347,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1437,00kJ | kJ | % |
Greixos | 29,00GR | GR | % |
Saturats | 20,00GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 0,00GR | GR | % |
Sucres | 0,00GR | GR | % |
Fibra alimentària | 0,00GR | GR | % |
Proteïnes | 19,00GR | GR | % |
Sal | 1,90GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
TEODORO GARCIA, S.A.
IT 01/124 CE
-
Composició del producte
DescripcióQUESO AZUL GRASO
Ingredients
LECHE pasteurizada de vaca,cultivos lácticos,Penicillium,sal,cuajo animaCondicions de conservació i ús 2-6ºC
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 347,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1437,00kJ kJ % Greixos 29,00GR GR % Saturats 20,00GR GR % Hidrats de carboni 0,00GR GR % Sucres 0,00GR GR % Fibra alimentària 0,00GR GR % Proteïnes 19,00GR GR % Sal 1,90GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
TEODORO GARCIA, S.A.
IT 01/124 CE