HÈLIX GALLO NATURE MULTI VEGETAL 400 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
GALLO
HÈLIX GALLO NATURE MULTI VEGETAL 400 G
4,75 Eur/KG Quantitat Neta: 400Descripció PASTA ALIMENTÀRIA COMPOSTA AMB TOMÀQUET I REMOLATXA. / PASTA ALIMENTÀRIA COMPOSTA AMB ESPIRULINA. / PASTA ALIMENTÀRIA COMPOSTA AMB CÚRCUMA.
Ingredients
Pasta alimentària composta amb tomàquet i remolatxa: sèmola de blat dur (93,5%), concentrat de tomàquet 28/30 ºBrix (4%), remolatxa (2,5%). Pasta alimentària composta amb espirulina: sèmola de blat dur (99%), espirulina (1%). Pasta alimentària composta amb cúrcuma: sèmola de blat dur (98,5%), cúrcuma molta (1,5%). Pot contenir traces d'ou
Condicions de conservació i ús Mantenir en un lloc fresc i sec. Consum directe amb cocció en aigua seguint els temps especificats a l'envàs (10 minuts al dente i 12 minuts tova). Es pot amanir amb salses o refrigerar i preparar en fred com a amanida.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 358,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1518,00kJ | kJ | % |
Greixos | 2,00GR | GR | % |
Saturats | 0,60GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 70,00GR | GR | % |
Sucres | 4,00GR | GR | % |
Proteïnes | 12,00GR | GR | % |
Sal | 0,16GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
COMERCIAL GALLO, S.A.U.
-
Composició del producte
DescripcióPASTA ALIMENTÀRIA COMPOSTA AMB TOMÀQUET I REMOLATXA. / PASTA ALIMENTÀRIA COMPOSTA AMB ESPIRULINA. / PASTA ALIMENTÀRIA COMPOSTA AMB CÚRCUMA.
Ingredients
Pasta alimentària composta amb tomàquet i remolatxa: sèmola de blat dur (93,5%), concentrat de tomàquet 28/30 ºBrix (4%), remolatxa (2,5%). Pasta alimentària composta amb espirulina: sèmola de blat dur (99%), espirulina (1%). Pasta alimentària composta amb cúrcuma: sèmola de blat dur (98,5%), cúrcuma molta (1,5%). Pot contenir traces d'ouCondicions de conservació i ús Mantenir en un lloc fresc i sec. Consum directe amb cocció en aigua seguint els temps especificats a l'envàs (10 minuts al dente i 12 minuts tova). Es pot amanir amb salses o refrigerar i preparar en fred com a amanida.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 358,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1518,00kJ kJ % Greixos 2,00GR GR % Saturats 0,60GR GR % Hidrats de carboni 70,00GR GR % Sucres 4,00GR GR % Proteïnes 12,00GR GR % Sal 0,16GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
COMERCIAL GALLO, S.A.U.