IOGURT LA FAGEDA GREC NATURAL 4 UNITATS - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
LA FAGEDA
IOGURT LA FAGEDA GREC NATURAL 4 UNITATS
5,50 Eur/KG Quantitat Neta: 500Descripció Iogurt natural
Ingredients
Llet fresca, nata, llet desnatada en pols, proteïnes de llet i ferments làctics
Condicions de conservació i ús Conservar-ho refrigerat entre 1 i 8°C.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 127,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 527,40kJ | kJ | % |
Greixos | 9,80GR | GR | % |
Saturats | 5,80GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 5,60GR | GR | % |
Sucres | 5,60GR | GR | % |
Proteïnes | 4,00GR | GR | % |
Sal | 0,14GR | GR | % |
Calci | 118,10ME | ME | 14.8% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
La Fageda Fundació
15.01801/GE
-
Composició del producte
DescripcióIogurt natural
Ingredients
Llet fresca, nata, llet desnatada en pols, proteïnes de llet i ferments làcticsCondicions de conservació i ús Conservar-ho refrigerat entre 1 i 8°C.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 127,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 527,40kJ kJ % Greixos 9,80GR GR % Saturats 5,80GR GR % Hidrats de carboni 5,60GR GR % Sucres 5,60GR GR % Proteïnes 4,00GR GR % Sal 0,14GR GR % Calci 118,10ME ME 14.8% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
La Fageda Fundació
15.01801/GE