IOGURT LA FAGEDA NATURAL 125G 4 UNITATS - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
LA FAGEDA
IOGURT LA FAGEDA NATURAL 125G 4 UNITATS
3,70 Eur/KG Quantitat Neta: 500Descripció Iogurt natural
Ingredients
Llet fresca, llet desnatada en pols i ferments làctics
Condicions de conservació i ús Conservar-ho refrigerat entre 1 i 8°C.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 69,90kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 297,70kJ | kJ | % |
Greixos | 3,30GR | GR | % |
Saturats | 2,20GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 6,00GR | GR | % |
Sucres | 6,00GR | GR | % |
Proteïnes | 4,00GR | GR | % |
Sal | 0,14GR | GR | % |
Calci | 107,20ME | ME | 13.4% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
La Fageda Fundació
15.01801/GE
-
Composició del producte
DescripcióIogurt natural
Ingredients
Llet fresca, llet desnatada en pols i ferments làcticsCondicions de conservació i ús Conservar-ho refrigerat entre 1 i 8°C.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 69,90kcal kcal % Valor energètic en KJ 297,70kJ kJ % Greixos 3,30GR GR % Saturats 2,20GR GR % Hidrats de carboni 6,00GR GR % Sucres 6,00GR GR % Proteïnes 4,00GR GR % Sal 0,14GR GR % Calci 107,20ME ME 13.4% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
La Fageda Fundació
15.01801/GE