IOGURT LA FAGEDA NATURAL DESNATAT 4 UNITATS - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
LA FAGEDA
IOGURT LA FAGEDA NATURAL DESNATAT 4 UNITATS
3,78 Eur/KG Quantitat Neta: 500Descripció Iogurt natural desnatat
Ingredients
Llet fresca desnatada, llet desnatada en pols, proteïnes de llet i ferments làctics
Condicions de conservació i ús Conservar-ho refrigerat entre 1 i 8°C.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 45,60kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 193,80kJ | kJ | % |
Greixos | 0,10GR | GR | % |
Saturats | 0,10GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 6,50GR | GR | % |
Sucres | 6,40GR | GR | % |
Proteïnes | 4,60GR | GR | % |
Sal | 0,15GR | GR | % |
Calci | 108,80ME | ME | 13.6% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
La Fageda Fundació
15.01801/GE
-
Composició del producte
DescripcióIogurt natural desnatat
Ingredients
Llet fresca desnatada, llet desnatada en pols, proteïnes de llet i ferments làcticsCondicions de conservació i ús Conservar-ho refrigerat entre 1 i 8°C.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 45,60kcal kcal % Valor energètic en KJ 193,80kJ kJ % Greixos 0,10GR GR % Saturats 0,10GR GR % Hidrats de carboni 6,50GR GR % Sucres 6,40GR GR % Proteïnes 4,60GR GR % Sal 0,15GR GR % Calci 108,80ME ME 13.6% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
La Fageda Fundació
15.01801/GE