LLAÇOS MONTESLARA 200 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
MONTES LARA
LLAÇOS MONTESLARA 200 G
12,25 Eur/KG Quantitat Neta: 200Descripció Lazos de hojaldre
Ingredients
Harina de trigo, grasas vegetales (palma y coco, en proporción variable), aceite de girasol, azúcar, agua, sal, miel, emulgentes (E471, E322), corrector de acidez E330, conservador E202 y aromas. Puede contener trazas de frutos de cáscara, sésamo, leche y soja.
Condicions de conservació i ús Conservar bien cerrado en lugar fresco y seco.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 561,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 2340,00kJ | kJ | % |
Greixos | 32,00GR | GR | % |
Saturats | 15,00GR | GR | % |
Monoinsaturats | 13,00GR | GR | % |
Poliinsaturats | 3,90GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 60,00GR | GR | % |
Sucres | 20,00GR | GR | % |
Fibra alimentària | 1,60GR | GR | % |
Proteïnes | 4,80GR | GR | % |
Sal | 0,80GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Industrial Pastelera San Narciso, S.A.U
ES 20.16172/GE
-
Composició del producte
DescripcióLazos de hojaldre
Ingredients
Harina de trigo, grasas vegetales (palma y coco, en proporción variable), aceite de girasol, azúcar, agua, sal, miel, emulgentes (E471, E322), corrector de acidez E330, conservador E202 y aromas. Puede contener trazas de frutos de cáscara, sésamo, leche y soja.Condicions de conservació i ús Conservar bien cerrado en lugar fresco y seco.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 561,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 2340,00kJ kJ % Greixos 32,00GR GR % Saturats 15,00GR GR % Monoinsaturats 13,00GR GR % Poliinsaturats 3,90GR GR % Hidrats de carboni 60,00GR GR % Sucres 20,00GR GR % Fibra alimentària 1,60GR GR % Proteïnes 4,80GR GR % Sal 0,80GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Industrial Pastelera San Narciso, S.A.U
ES 20.16172/GE