Tornar
PROMOCIÓ
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

PASCUAL

LLET PASCUAL CALCI SEMIDESNATADA 1 L

PROMOCIÓ
1,59 Eur/L Quantitat Neta:  1000
1,75
1,59
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

Valor energètic 131 kcal % Greixos 4 GR 6% Saturats 2,8 GR 14% Sucres 14 GR 16% Sal 0,5 GR 8%

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 52,00kcal 131,00kcal %
Valor energètic en KJ 221,00kJ 552,00kJ %
Greixos 1,60GR 4,00GR 6%
Saturats 1,10GR 2,80GR 14%
Hidrats de carboni 5,60GR 14,00GR 5%
Sucres 5,60GR 14,00GR 16%
Fibra alimentària 5,70GR 14,20GR 5%
Proteïnes 3,90GR 9,70GR 20%
Sal 0,20GR 0,50GR 8%
Vitamina A 120,00MC 300,00MC 38%
Vitamina D 2,00MC 5,00MC 100%
Vitamina E 1,80ME 4,50ME 38%
Vitamina K 11,00MC 28,00MC 38%
Vitamina C 1,80ME 4,50ME 38%
Tiamina 120,00ME 300,00ME 38%
Àcid fòlic 30,00MC 75,00MC 38%
Biotina 3,90MC 9,70MC 20%
Àcid pantotènic 0,20ME 0,50ME 8%
Calci 160,00ME 400,00ME 50%
Fòsfor 140,00ME 350,00ME 50%
Zinc 30,00ME 75,00ME 38%
Crom 140,00MC 350,00MC 50%

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant Calidad Pascual, SAU.
ES 15.00220/BU CE

  • Composició del producte

    DescripcióLeche semidesnatada UHT enriquecida en proteinas de la leche, calcio, fosforo y vitaminas A, D, E, K y ácido fólico.

    Ingredients
    Leche semidesnatada, Proteínas de la leche, Estabilizante (Polifosfato de sodio), Vitaminas A, D, E, K y ácido fólico.

    Condicions de conservació i ús Una vez abierto, conservar el envase cerrado en nevera y consumir antes de 3 días. Una vez abierto, conservar el envase cerrado en nevera y consumir antes de 3 días.

    Informacio adicional(*1) El calcio contribuye al mantenimiento de los huesos en condiciones normales. (*3) La vitamina D contribuye a la absorción normal del Calcio. (*2) Las vitaminas D, A y Ácido fólico contribuyen al funcionamiento normal del sistema inmunológico.Fuente de calcio. Funete de Vitaminas A y K. Con ácido Fólico Origen: ESPAÑA

  • Informació nutricional

    Valor energètic 131 kcal % Greixos 4 GR 6% Saturats 2,8 GR 14% Sucres 14 GR 16% Sal 0,5 GR 8%

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 52,00kcal 131,00kcal %
    Valor energètic en KJ 221,00kJ 552,00kJ %
    Greixos 1,60GR 4,00GR 6%
    Saturats 1,10GR 2,80GR 14%
    Hidrats de carboni 5,60GR 14,00GR 5%
    Sucres 5,60GR 14,00GR 16%
    Fibra alimentària 5,70GR 14,20GR 5%
    Proteïnes 3,90GR 9,70GR 20%
    Sal 0,20GR 0,50GR 8%
    Vitamina A 120,00MC 300,00MC 38%
    Vitamina D 2,00MC 5,00MC 100%
    Vitamina E 1,80ME 4,50ME 38%
    Vitamina K 11,00MC 28,00MC 38%
    Vitamina C 1,80ME 4,50ME 38%
    Tiamina 120,00ME 300,00ME 38%
    Àcid fòlic 30,00MC 75,00MC 38%
    Biotina 3,90MC 9,70MC 20%
    Àcid pantotènic 0,20ME 0,50ME 8%
    Calci 160,00ME 400,00ME 50%
    Fòsfor 140,00ME 350,00ME 50%
    Zinc 30,00ME 75,00ME 38%
    Crom 140,00MC 350,00MC 50%
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    Calidad Pascual, SAU.


    ES 15.00220/BU CE