LLET PASCUAL SENSE LACTOSA DESNATADA 1 L - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
PASCUAL
LLET PASCUAL SENSE LACTOSA DESNATADA 1 L
1,45 Eur/L Quantitat Neta: 1000Descripció Llet desnatada UHT sense lactosa amb vitamina B6
Ingredients
Llet desnatada, lactasa i vitamina B
Condicions de conservació i ús Un cop obert l'envàs, cal conservar-lo tancat al frigorífic i consumir-lo abans de 3 dies.
Informacio adicional: Apta per a nens i adults intolerants a la lactosa. No apta per a al·lèrgics a la proteïna de llet de vaca. La intolerància a la lactosa és un problema habitual que pot afectar en més o menys a un 34% de la població espanyola. El problema és creixent a com més grans ens fem, però pot aparèixer des que som nens.
Valor energètic 67 kcal % Greixos 0,2 GR % Saturats 0,1 GR % Sucres 9,6 GR 11% Sal 0,3 GR 4%
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 34,00kcal | 67,00kcal | % |
Valor energètic en KJ | 143,00kJ | 286,00kJ | % |
Greixos | 0,10GR | 0,20GR | % |
Saturats | 0,00GR | 0,10GR | % |
Hidrats de carboni | 4,80GR | 9,60GR | 4% |
Sucres | 4,80GR | 9,60GR | 11% |
Proteïnes | 3,40GR | 6,80GR | 14% |
Sal | 0,13GR | 0,26GR | 4% |
Vitamina B6 | 0,11ME | ME | 7.5% |
Calci | 120,00ME | 240,00ME | 30% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Calidad Pascual, SAU.
ES 15.00220/BU CE; ES 15.05401/B CE
-
Composició del producte
DescripcióLlet desnatada UHT sense lactosa amb vitamina B6
Ingredients
Llet desnatada, lactasa i vitamina BCondicions de conservació i ús Un cop obert l'envàs, cal conservar-lo tancat al frigorífic i consumir-lo abans de 3 dies.
Informacio adicionalApta per a nens i adults intolerants a la lactosa. No apta per a al·lèrgics a la proteïna de llet de vaca. La intolerància a la lactosa és un problema habitual que pot afectar en més o menys a un 34% de la població espanyola. El problema és creixent a com més grans ens fem, però pot aparèixer des que som nens.
-
Informació nutricional
Valor energètic 67 kcal % Greixos 0,2 GR % Saturats 0,1 GR % Sucres 9,6 GR 11% Sal 0,3 GR 4%
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 34,00kcal 67,00kcal % Valor energètic en KJ 143,00kJ 286,00kJ % Greixos 0,10GR 0,20GR % Saturats 0,00GR 0,10GR % Hidrats de carboni 4,80GR 9,60GR 4% Sucres 4,80GR 9,60GR 11% Proteïnes 3,40GR 6,80GR 14% Sal 0,13GR 0,26GR 4% Vitamina B6 0,11ME ME 7.5% Calci 120,00ME 240,00ME 30% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Calidad Pascual, SAU.
ES 15.00220/BU CE; ES 15.05401/B CE