LLET PASCUAL SENSE LACTOSA SENCERA 1 L - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
PASCUAL
LLET PASCUAL SENSE LACTOSA SENCERA 1 L
1,45 Eur/L Quantitat Neta: 1000Descripció Llet sencera UHT sense lactosa amb vitamina B6
Ingredients
Llet sencera, lactasa i vitamina B
Condicions de conservació i ús Un cop obert l'envàs, cal conservar-lo tancat al frigorífic i consumir-lo abans de 3 dies.
Informacio adicional: Apta per a nens i adults intolerants a la lactosa. No apta per a al·lèrgics a la proteïna de llet de vaca. La intolerància a la lactosa és un problema habitual que pot afectar en més o menys a un 34% de la població espanyola. El problema és creixent a com més grans ens fem, però pot aparèixer des que som nens.
Valor energètic 127 kcal % Greixos 7,2 GR 10% Saturats 5 GR 25% Sucres 9,2 GR 10% Sal 0,2 GR 4%
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 64,00kcal | 127,00kcal | % |
Valor energètic en KJ | 266,00kJ | 532,00kJ | % |
Greixos | 3,60GR | 7,20GR | 10% |
Saturats | 2,50GR | 5,00GR | 25% |
Hidrats de carboni | 4,60GR | 9,20GR | 4% |
Sucres | 4,60GR | 9,20GR | 10% |
Proteïnes | 3,20GR | 6,40GR | 13% |
Sal | 0,12GR | 0,24GR | 4% |
Vitamina B6 | 0,11ME | ME | 7.5% |
Calci | 115,00ME | 230,00ME | 29% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Calidad Pascual, SAU.
ES 15.00220/BU CE; ES 15.05401/B CE
-
Composició del producte
DescripcióLlet sencera UHT sense lactosa amb vitamina B6
Ingredients
Llet sencera, lactasa i vitamina BCondicions de conservació i ús Un cop obert l'envàs, cal conservar-lo tancat al frigorífic i consumir-lo abans de 3 dies.
Informacio adicionalApta per a nens i adults intolerants a la lactosa. No apta per a al·lèrgics a la proteïna de llet de vaca. La intolerància a la lactosa és un problema habitual que pot afectar en més o menys a un 34% de la població espanyola. El problema és creixent a com més grans ens fem, però pot aparèixer des que som nens.
-
Informació nutricional
Valor energètic 127 kcal % Greixos 7,2 GR 10% Saturats 5 GR 25% Sucres 9,2 GR 10% Sal 0,2 GR 4%
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 64,00kcal 127,00kcal % Valor energètic en KJ 266,00kJ 532,00kJ % Greixos 3,60GR 7,20GR 10% Saturats 2,50GR 5,00GR 25% Hidrats de carboni 4,60GR 9,20GR 4% Sucres 4,60GR 9,20GR 10% Proteïnes 3,20GR 6,40GR 13% Sal 0,12GR 0,24GR 4% Vitamina B6 0,11ME ME 7.5% Calci 115,00ME 230,00ME 29% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Calidad Pascual, SAU.
ES 15.00220/BU CE; ES 15.05401/B CE