LLIMONA BOSSA 500 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
SIN MARCA
LLIMONA BOSSA 500 G
1,98 Eur/KGDescripció LLIMONA BOSSA 500 G
Condicions de conservació i ús Per extreure el suc tallar per l'equador i esprémer. El suc evita que s'ennegreixin algunes fruites i verdures. Es pot emprar per elaborar una vinagreta i per aromatitzar salses, verdures, carns i peixos. Per aprofitar la pell, rentar bé amb aigua freda i tallar una làmina amb un ganivet petit ben esmolat o un pelador. Es pot infusionar amb llet, nata o almívars per diferents preparacions. També es pot picar ben fina i incorporar en plats dolços i salats. En preparacions al forn de peixos sencers, fer una incisió en la carn i posar una mitja rodanxa de llimona (polpa i pell). En rostits de carns, tallar la llimona a trossos i afegir a la safata de cocció com un aromatitzant més. La llimona és naturalment molt ric en vitamina C i tant la polpa com la pell contenen una gran quantitat de fitonutrients amb efectes beneficiosos. La polpa també conté àcids orgànics, fonamentalment àcid cítric, que potencia l'efecte de la vitamina C.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
HIJOS DE ANTONIO MARTINEZ PEREZ, S.L.
-
Composició del producte
DescripcióLLIMONA BOSSA 500 G
Condicions de conservació i ús Per extreure el suc tallar per l'equador i esprémer. El suc evita que s'ennegreixin algunes fruites i verdures. Es pot emprar per elaborar una vinagreta i per aromatitzar salses, verdures, carns i peixos. Per aprofitar la pell, rentar bé amb aigua freda i tallar una làmina amb un ganivet petit ben esmolat o un pelador. Es pot infusionar amb llet, nata o almívars per diferents preparacions. També es pot picar ben fina i incorporar en plats dolços i salats. En preparacions al forn de peixos sencers, fer una incisió en la carn i posar una mitja rodanxa de llimona (polpa i pell). En rostits de carns, tallar la llimona a trossos i afegir a la safata de cocció com un aromatitzant més. La llimona és naturalment molt ric en vitamina C i tant la polpa com la pell contenen una gran quantitat de fitonutrients amb efectes beneficiosos. La polpa també conté àcids orgànics, fonamentalment àcid cítric, que potencia l'efecte de la vitamina C.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
HIJOS DE ANTONIO MARTINEZ PEREZ, S.L.