LLOM DE PORC DUROC 50% CONDIS FILETEJAT 420 G APROX. - Detalle Producto - Condis Andorra

Passa sobre la imatge per ampliar
SIN MARCA
LLOM DE PORC DUROC 50% CONDIS FILETEJAT 420 G APROX.
Descripció LLOM DUROC CONDIS BISTEC
Condicions de conservació i ús La tècnica de cocció més adequada per a aquestes peces és a la planxa amb unes gotes d'oli o a la graella: amb la superfície molt calenta, disposar sobre els bistecs i cuinar pels dos costats fins que observem que la part central torna de color vermellós a blanquinós. Es pot consumir sol, amb salsa o amb múltiples guarnicions com un puré de patates, verdures saltejades, amanida ... La carn de porc és font natural de proteïnes, minerals i vitamines del grup B.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
COMPANYIA GENERAL CARNIA, S.A.
-
Composició del producte
DescripcióLLOM DUROC CONDIS BISTEC
Condicions de conservació i ús La tècnica de cocció més adequada per a aquestes peces és a la planxa amb unes gotes d'oli o a la graella: amb la superfície molt calenta, disposar sobre els bistecs i cuinar pels dos costats fins que observem que la part central torna de color vermellós a blanquinós. Es pot consumir sol, amb salsa o amb múltiples guarnicions com un puré de patates, verdures saltejades, amanida ... La carn de porc és font natural de proteïnes, minerals i vitamines del grup B.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
COMPANYIA GENERAL CARNIA, S.A.