LLOM PORC IBÈRIC CONDIS ADOBAT 350G APROX. - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
CONDIS
LLOM PORC IBÈRIC CONDIS ADOBAT 350G APROX.
Descripció LLOM IBÈRIC CONDIS ADOBAT
Condicions de conservació i ús La tècnica de cocció més adequada per a aquesta peça és a la planxa amb unes gotes d'oli o, a la graella: amb la superfície molt calenta, disposar sobre els filets i cuinar pels dos costats fins que observem que la part central torna de color vermellós a blanquinós. Es pot consumir sol, amb salsa o amb múltiples guarnicions. El adobat proporciona gust, per la qual cosa no cal salar-ho. La carn de porc és font natural de proteïnes, minerals i vitamines del grup B. Si bé també és font de greix, la raça ibèrica conté una major proporció de greix mono insaturat.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
-
Composició del producte
DescripcióLLOM IBÈRIC CONDIS ADOBAT
Condicions de conservació i ús La tècnica de cocció més adequada per a aquesta peça és a la planxa amb unes gotes d'oli o, a la graella: amb la superfície molt calenta, disposar sobre els filets i cuinar pels dos costats fins que observem que la part central torna de color vermellós a blanquinós. Es pot consumir sol, amb salsa o amb múltiples guarnicions. El adobat proporciona gust, per la qual cosa no cal salar-ho. La carn de porc és font natural de proteïnes, minerals i vitamines del grup B. Si bé també és font de greix, la raça ibèrica conté una major proporció de greix mono insaturat.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients