Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

CONDIS

LLOM DE PORC IBÈRIC CONDIS 350G APROX.

Pes Variable
28,49 Eur/KG
9,97
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic kcal kcal %
Valor energètic en KJ kJ kJ %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Composició del producte

    DescripcióLLOM CONDIS PORC IBÈRIC

    Condicions de conservació i ús La tècnica de cocció més adequada per a aquesta peça és a la planxa amb unes gotes d'oli oa la graella: amb la superfície molt calenta, disposar sobre els filets i cuinar pels dos costats fins que observem que la part central torna de color vermellós a blanquinós. Es pot consumir sol, amb salsa o amb múltiples guarnicions com un puré de patates, verdures saltejades, amanida ... La carn de porc és font natural de proteïnes, minerals i vitamines del grup B. Si bé també és font de greix, la raça ibèrica conté una major proporció de greix mono insaturat.

    Informacio adicionalLa millor manera de cuinar els bistecs de llom de porc és a la planxa. És un tall que es cuina molt de pressa i pot servir tant per dinar com per sopar, amb una guarnició d'amanida o verdures.

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic kcal kcal %
    Valor energètic en KJ kJ kJ %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients