MAGDALENES BELLA EASO 0% SUCRE 233 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
LA BELLA EASO
MAGDALENES BELLA EASO 0% SUCRE 233 G
Descripció Producte de pastisseria
Ingredients
Farines (29%) (blat, sègol, ordi, civada, arròs), edulcorant (maltitol), oli vegetal (soja), ou líquid pasteuritzat (16%), aigua, humectants (glicerina, sorbitol), fibra (polidextrosa), gasificants (difosfat de disodi, carbonat àcid de sodi), emulgent (monoglicèrids i diglicèrids d'àcids grassos (blat)) i estabilitzant (goma xantana). Pot contenir llet. Un consum excessiu pot tenir efectes laxants
Condicions de conservació i ús Conservar en un lloc fresc i sec. Consumir preferentment abans del: veure data impresa a l'envàs
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 399,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1660,00kJ | kJ | % |
Greixos | 23,00GR | GR | % |
Saturats | 4,00GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 54,00GR | GR | % |
Sucres | 0,50GR | GR | % |
Fibra alimentària | 1,50GR | GR | % |
Proteïnes | 4,40GR | GR | % |
Sal | 0,54GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Bakery Donuts Iberia
-
Composició del producte
DescripcióProducte de pastisseria
Ingredients
Farines (29%) (blat, sègol, ordi, civada, arròs), edulcorant (maltitol), oli vegetal (soja), ou líquid pasteuritzat (16%), aigua, humectants (glicerina, sorbitol), fibra (polidextrosa), gasificants (difosfat de disodi, carbonat àcid de sodi), emulgent (monoglicèrids i diglicèrids d'àcids grassos (blat)) i estabilitzant (goma xantana). Pot contenir llet. Un consum excessiu pot tenir efectes laxantsCondicions de conservació i ús Conservar en un lloc fresc i sec. Consumir preferentment abans del: veure data impresa a l'envàs
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 399,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1660,00kJ kJ % Greixos 23,00GR GR % Saturats 4,00GR GR % Hidrats de carboni 54,00GR GR % Sucres 0,50GR GR % Fibra alimentària 1,50GR GR % Proteïnes 4,40GR GR % Sal 0,54GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Bakery Donuts Iberia