MANTEGA ASTURIANA SENSE LACTOSA 250 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
CENTRAL LECHERA ASTURIANA
MANTEGA ASTURIANA SENSE LACTOSA 250 G
13,40 Eur/KGDescripció Mantega lleugera sense lactosa
Ingredients
nata (llet), proteïnes de la llet, midó modificat, emulgents (E-471, E-476), sal (0,3%), conservador (E-202), colorant (betacarotè), aromes
Condicions de conservació i ús Conservar en fred entre 1 i 6 °C.
Informacio adicional: Lleuger
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 367,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1511,00kJ | kJ | % |
Greixos | 40,00GR | GR | % |
Saturats | 26,30GR | GR | % |
Monoinsaturats | 0,00GR | GR | % |
Poliinsaturats | 0,00GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 0,20GR | GR | % |
Sucres | 0,20GR | GR | % |
Fibra alimentària | 0,40GR | GR | % |
Proteïnes | 1,60GR | GR | % |
Sal | 0,80GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Corporación Alimentaria Peñasanta,
IE 1023 EC
-
Composició del producte
DescripcióMantega lleugera sense lactosa
Ingredients
nata (llet), proteïnes de la llet, midó modificat, emulgents (E-471, E-476), sal (0,3%), conservador (E-202), colorant (betacarotè), aromesCondicions de conservació i ús Conservar en fred entre 1 i 6 °C.
Informacio adicionalLleuger
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 367,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1511,00kJ kJ % Greixos 40,00GR GR % Saturats 26,30GR GR % Monoinsaturats 0,00GR GR % Poliinsaturats 0,00GR GR % Hidrats de carboni 0,20GR GR % Sucres 0,20GR GR % Fibra alimentària 0,40GR GR % Proteïnes 1,60GR GR % Sal 0,80GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Corporación Alimentaria Peñasanta,
IE 1023 EC