MARGARINA ARTUA 500 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
ARTUA
MARGARINA ARTUA 500 G
5,50 Eur/KG Quantitat Neta: 500Descripció Materia grasa para untar 55%
Ingredients
Agua, aceites vegetales (maíz (28%), nabina), grasa de palma, sal (0,5%), emulgentes (mono y diglicéridos de ácidos grasos, lecitina), acidulante (ácido láctico), aromas naturales, vitaminas (A & D)
Condicions de conservació i ús Consérvese en el frigorífico
Valor energètic 49 kcal % Greixos 5,5 GR 8% Saturats 1,7 GR 10% Sucres 0,5 GR 1% Sal 0,1 GR 1%
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 495,00kcal | 49,00kcal | % |
Valor energètic en KJ | 2036,00kJ | 204,00kJ | % |
Greixos | 55,00GR | 5,50GR | 8% |
Saturats | 17,00GR | 1,70GR | 10% |
Hidrats de carboni | 0,50GR | 0,50GR | 1% |
Sucres | 0,50GR | 0,50GR | 1% |
Proteïnes | 0,50GR | 0,50GR | 1% |
Sal | 0,50GR | 0,05GR | 1% |
Vitamina A | 800,00MC | 80,00MC | 10% |
Vitamina D | 7,50MC | 0,75MC | % |
Riboflavina | 3,20ME | 0,32ME | 23% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Upfield España S.L.U.
-
Composició del producte
DescripcióMateria grasa para untar 55%
Ingredients
Agua, aceites vegetales (maíz (28%), nabina), grasa de palma, sal (0,5%), emulgentes (mono y diglicéridos de ácidos grasos, lecitina), acidulante (ácido láctico), aromas naturales, vitaminas (A & D)Condicions de conservació i ús Consérvese en el frigorífico
-
Informació nutricional
Valor energètic 49 kcal % Greixos 5,5 GR 8% Saturats 1,7 GR 10% Sucres 0,5 GR 1% Sal 0,1 GR 1%
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 495,00kcal 49,00kcal % Valor energètic en KJ 2036,00kJ 204,00kJ % Greixos 55,00GR 5,50GR 8% Saturats 17,00GR 1,70GR 10% Hidrats de carboni 0,50GR 0,50GR 1% Sucres 0,50GR 0,50GR 1% Proteïnes 0,50GR 0,50GR 1% Sal 0,50GR 0,05GR 1% Vitamina A 800,00MC 80,00MC 10% Vitamina D 7,50MC 0,75MC % Riboflavina 3,20ME 0,32ME 23% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Upfield España S.L.U.