MASSA BUITONI PASTA DE FULL RECTANGULAR 230 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
BUITONI
MASSA BUITONI PASTA DE FULL RECTANGULAR 230 G
9,52 Eur/KG Quantitat Neta: 230Descripció Massa de pasta fullada. Menjar preparat refrigerat.
Ingredients
Ingredients: farina de blat, greix vegetal (palma, llavor de nap), aigua, suc de llimona, sal, alcohol, gluten de blat, extracte de llevat
Condicions de conservació i ús Conservar en fred a +4 °C. 1- Treure la massa de la nevera 20 minuts abans de desenrotllar-la i, mentrestant, preescalfar el forn a 200 °C, a dalt i a baix (sense ventilador).|2- Desenrotllar la massa i col·locar-la, juntament amb el paper de cocció, directament sobre la safata de forn freda (o el motlle que es farà servir).|3- Emplenar la massa amb la preparació desitjada i coure fins que sigui daurada (20-30 min).|PER A COCCIÓ EN BLANC (SENSE FARCIMENT): 1. Fornejar fins que la massa sigui daurada (10-15 min). 2. Si es vol que la massa no pugi, punxar el fons de la massa diverses vegades abans de fornejar-la.|ATENCIÓ: La temperatura del forn no ha de superar els 250 °C. Evitar que el paper entri a contacte amb les parets del forn.
Informacio adicional: Massa crua. Consumir després de fornejar.
Valor energètic 150 kcal % Greixos 8,9 GR % Saturats 3,8 GR % Sucres 0,6 GR 1% Sal 0,4 GR %
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 395,00kcal | 150,00kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1647,00kJ | 626,00kJ | % |
Greixos | 23,30GR | 8,90GR | % |
Saturats | 9,90GR | 3,80GR | % |
Hidrats de carboni | 36,00GR | 13,70GR | % |
Sucres | 1,50GR | 0,60GR | 1% |
Fibra alimentària | 2,10GR | 0,80GR | % |
Proteïnes | 7,40GR | 2,80GR | % |
Sal | 1,10GR | 0,41GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
NESTLE ESPAÑA, S.A.
-
Composició del producte
DescripcióMassa de pasta fullada. Menjar preparat refrigerat.
Ingredients
Ingredients: farina de blat, greix vegetal (palma, llavor de nap), aigua, suc de llimona, sal, alcohol, gluten de blat, extracte de llevatCondicions de conservació i ús Conservar en fred a +4 °C. 1- Treure la massa de la nevera 20 minuts abans de desenrotllar-la i, mentrestant, preescalfar el forn a 200 °C, a dalt i a baix (sense ventilador).|2- Desenrotllar la massa i col·locar-la, juntament amb el paper de cocció, directament sobre la safata de forn freda (o el motlle que es farà servir).|3- Emplenar la massa amb la preparació desitjada i coure fins que sigui daurada (20-30 min).|PER A COCCIÓ EN BLANC (SENSE FARCIMENT): 1. Fornejar fins que la massa sigui daurada (10-15 min). 2. Si es vol que la massa no pugi, punxar el fons de la massa diverses vegades abans de fornejar-la.|ATENCIÓ: La temperatura del forn no ha de superar els 250 °C. Evitar que el paper entri a contacte amb les parets del forn.
Informacio adicionalMassa crua. Consumir després de fornejar.
-
Informació nutricional
Valor energètic 150 kcal % Greixos 8,9 GR % Saturats 3,8 GR % Sucres 0,6 GR 1% Sal 0,4 GR %
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 395,00kcal 150,00kcal % Valor energètic en KJ 1647,00kJ 626,00kJ % Greixos 23,30GR 8,90GR % Saturats 9,90GR 3,80GR % Hidrats de carboni 36,00GR 13,70GR % Sucres 1,50GR 0,60GR 1% Fibra alimentària 2,10GR 0,80GR % Proteïnes 7,40GR 2,80GR % Sal 1,10GR 0,41GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
NESTLE ESPAÑA, S.A.