Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

BUITONI

MASSA BUITONI PASTA DE FULL RECTANGULAR 230 G

9,52 Eur/KG Quantitat Neta:  230
2,19
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

Valor energètic 150 kcal % Greixos 8,9 GR % Saturats 3,8 GR % Sucres 0,6 GR 1% Sal 0,4 GR %

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 395,00kcal 150,00kcal %
Valor energètic en KJ 1647,00kJ 626,00kJ %
Greixos 23,30GR 8,90GR %
Saturats 9,90GR 3,80GR %
Hidrats de carboni 36,00GR 13,70GR %
Sucres 1,50GR 0,60GR 1%
Fibra alimentària 2,10GR 0,80GR %
Proteïnes 7,40GR 2,80GR %
Sal 1,10GR 0,41GR %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant NESTLE ESPAÑA, S.A.

  • Composició del producte

    DescripcióMassa de pasta fullada. Menjar preparat refrigerat.

    Ingredients
    Ingredients: farina de blat, greix vegetal (palma, llavor de nap), aigua, suc de llimona, sal, alcohol, gluten de blat, extracte de llevat

    Condicions de conservació i ús Conservar en fred a +4 °C. 1- Treure la massa de la nevera 20 minuts abans de desenrotllar-la i, mentrestant, preescalfar el forn a 200 °C, a dalt i a baix (sense ventilador).|2- Desenrotllar la massa i col·locar-la, juntament amb el paper de cocció, directament sobre la safata de forn freda (o el motlle que es farà servir).|3- Emplenar la massa amb la preparació desitjada i coure fins que sigui daurada (20-30 min).|PER A COCCIÓ EN BLANC (SENSE FARCIMENT): 1. Fornejar fins que la massa sigui daurada (10-15 min). 2. Si es vol que la massa no pugi, punxar el fons de la massa diverses vegades abans de fornejar-la.|ATENCIÓ: La temperatura del forn no ha de superar els 250 °C. Evitar que el paper entri a contacte amb les parets del forn.

    Informacio adicionalMassa crua. Consumir després de fornejar.

  • Informació nutricional

    Valor energètic 150 kcal % Greixos 8,9 GR % Saturats 3,8 GR % Sucres 0,6 GR 1% Sal 0,4 GR %

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 395,00kcal 150,00kcal %
    Valor energètic en KJ 1647,00kJ 626,00kJ %
    Greixos 23,30GR 8,90GR %
    Saturats 9,90GR 3,80GR %
    Hidrats de carboni 36,00GR 13,70GR %
    Sucres 1,50GR 0,60GR 1%
    Fibra alimentària 2,10GR 0,80GR %
    Proteïnes 7,40GR 2,80GR %
    Sal 1,10GR 0,41GR %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    NESTLE ESPAÑA, S.A.