MASSA BUITONI PER EMPANADA 280 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
BUITONI
MASSA BUITONI PER EMPANADA 280 G
9,61 Eur/KG Quantitat Neta: 280Descripció Massa per a empanada. Menjar preparat refrigerat.
Ingredients
Ingredients: farina de blat, greixos i olis vegetals [palma, oliva (5,6%), llavor de nap], aigua, suc de llimona, alcohol, sal
Condicions de conservació i ús Conservar en fred a +4 °C. 1- Treure la massa de la nevera 20 minuts abans de desenrotllar-la i, mentrestant, preescalfar el forn a 200 °C, a dalt i a baix (sense ventilador). 2- Desenrotllar la massa amb el seu paper de cocció i estendre-la directament sobre la safata del forn freda (o el motlle que faci servir). 3- Farcir la meitat de la massa segons la recepta escollida, plegar-la i tancar les vores. 4- Fer un forat d'1 cm de diàmetre al centre, pintar la superfície amb un ou batut i coure al forn fins que sigui daurada (20-30 min).|ATENCIÓ: la temperatura del forn no ha de superar els 250 °C. Evitar que el paper entri en contacte amb les parets del forn
Informacio adicional: Massa crua. Consumir després de fornejar.
Valor energètic 180 kcal % Greixos 9,4 GR 13% Saturats 3,2 GR 16% Sucres 0,7 GR 1% Sal 0,5 GR 9%
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 387,00kcal | 180,00kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1619,00kJ | 753,00kJ | % |
Greixos | 20,10GR | 9,40GR | 13% |
Saturats | 6,80GR | 3,20GR | 16% |
Hidrats de carboni | 41,50GR | 19,30GR | 7% |
Sucres | 1,50GR | 0,70GR | 1% |
Fibra alimentària | 2,30GR | 1,10GR | % |
Proteïnes | 6,30GR | 3,00GR | 6% |
Sal | 1,10GR | 0,51GR | 9% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Nestlé España, S.A.
-
Composició del producte
DescripcióMassa per a empanada. Menjar preparat refrigerat.
Ingredients
Ingredients: farina de blat, greixos i olis vegetals [palma, oliva (5,6%), llavor de nap], aigua, suc de llimona, alcohol, salCondicions de conservació i ús Conservar en fred a +4 °C. 1- Treure la massa de la nevera 20 minuts abans de desenrotllar-la i, mentrestant, preescalfar el forn a 200 °C, a dalt i a baix (sense ventilador). 2- Desenrotllar la massa amb el seu paper de cocció i estendre-la directament sobre la safata del forn freda (o el motlle que faci servir). 3- Farcir la meitat de la massa segons la recepta escollida, plegar-la i tancar les vores. 4- Fer un forat d'1 cm de diàmetre al centre, pintar la superfície amb un ou batut i coure al forn fins que sigui daurada (20-30 min).|ATENCIÓ: la temperatura del forn no ha de superar els 250 °C. Evitar que el paper entri en contacte amb les parets del forn
Informacio adicionalMassa crua. Consumir després de fornejar.
-
Informació nutricional
Valor energètic 180 kcal % Greixos 9,4 GR 13% Saturats 3,2 GR 16% Sucres 0,7 GR 1% Sal 0,5 GR 9%
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 387,00kcal 180,00kcal % Valor energètic en KJ 1619,00kJ 753,00kJ % Greixos 20,10GR 9,40GR 13% Saturats 6,80GR 3,20GR 16% Hidrats de carboni 41,50GR 19,30GR 7% Sucres 1,50GR 0,70GR 1% Fibra alimentària 2,30GR 1,10GR % Proteïnes 6,30GR 3,00GR 6% Sal 1,10GR 0,51GR 9% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Nestlé España, S.A.