MATO CAPRILLICE FRESC CABRA 250 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
CAPRILLICE
MATO CAPRILLICE FRESC CABRA 250 G
7,40 Eur/KG Quantitat Neta: 250Descripció Requesón de cabra
Ingredients
Suero de leche de cabra pasteurizada. origen de la leche: España.
Condicions de conservació i ús Mantener entre 2 y 4 °C.
Informacio adicional: Una vez abierto consumir en 48horas. Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 182,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 756,00kJ | kJ | % |
Greixos | 14,00GR | GR | % |
Saturats | 9,68GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 1,60GR | GR | % |
Sucres | 1,30GR | GR | % |
Proteïnes | 12,50GR | GR | % |
Sal | 0,10GR | GR | % |
Calci | 270,00ME | ME | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Lácteos Segarra, S.L.
15.02861/A
-
Composició del producte
DescripcióRequesón de cabra
Ingredients
Suero de leche de cabra pasteurizada. origen de la leche: España.Condicions de conservació i ús Mantener entre 2 y 4 °C.
Informacio adicionalUna vez abierto consumir en 48horas. Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 182,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 756,00kJ kJ % Greixos 14,00GR GR % Saturats 9,68GR GR % Hidrats de carboni 1,60GR GR % Sucres 1,30GR GR % Proteïnes 12,50GR GR % Sal 0,10GR GR % Calci 270,00ME ME % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Lácteos Segarra, S.L.
15.02861/A