MORTADEL.LA LA SELVA BOLONIA LLENQUES 150 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
LA SELVA
MORTADEL.LA LA SELVA BOLONIA LLENQUES 150 G
13,27 Eur/KG Quantitat Neta: 150Descripció MORTADEL·LA TIPUS BOLONYA
Ingredients
Carn, greix i fetge de porc, aigua, proteïnes de llet, sal, proteïna de soja, fècula de patata, dextrosa, extractes d'espècies, estabilitzants (E-451, E-452), brou granulat (proteïna vegetal hidrolitzada, sal, greix vegetal) antioxidants (E-300, E-316, E-301), extracte de llevat, gelificant (E-407a), conservadors (E-250, E-262, E-243), aromes, sucre, colorant (E-120). Conté llet
Condicions de conservació i ús Conservar entre 0 °C i 5 °C.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 272,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1140,00kJ | kJ | % |
Greixos | 23,60GR | GR | % |
Saturats | 9,40GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 1,40GR | GR | % |
Sucres | 0,50GR | GR | % |
Proteïnes | 13,60GR | GR | % |
Sal | 2,20GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Joaquim Albertí, S.A.
ES 10.01862/GE CE
-
Composició del producte
DescripcióMORTADEL·LA TIPUS BOLONYA
Ingredients
Carn, greix i fetge de porc, aigua, proteïnes de llet, sal, proteïna de soja, fècula de patata, dextrosa, extractes d'espècies, estabilitzants (E-451, E-452), brou granulat (proteïna vegetal hidrolitzada, sal, greix vegetal) antioxidants (E-300, E-316, E-301), extracte de llevat, gelificant (E-407a), conservadors (E-250, E-262, E-243), aromes, sucre, colorant (E-120). Conté lletCondicions de conservació i ús Conservar entre 0 °C i 5 °C.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 272,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1140,00kJ kJ % Greixos 23,60GR GR % Saturats 9,40GR GR % Hidrats de carboni 1,40GR GR % Sucres 0,50GR GR % Proteïnes 13,60GR GR % Sal 2,20GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Joaquim Albertí, S.A.
ES 10.01862/GE CE