OLI D' OLIVA HOJIBLANCA VERGE EXTRA 1 L - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
HOJIBLANCA
OLI D' OLIVA HOJIBLANCA VERGE EXTRA 1 L
14,05 Eur/L Quantitat Neta: 1000Descripció oli d'oliva verge extra
Ingredients
Aceite de Oliva Virgen Extra
Condicions de conservació i ús Conservar en un lloc fresc i sec.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 821,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 3374,00kJ | kJ | % |
Greixos | 91,00GR | GR | % |
Saturats | 13,00GR | GR | % |
Monoinsaturats | 72,00GR | GR | % |
Poliinsaturats | 8,00GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 0,00GR | GR | % |
Sucres | 0,00GR | GR | % |
Fibra alimentària | 0,00GR | GR | % |
Proteïnes | 0,00GR | GR | % |
Sal | 0,00GR | GR | % |
Vitamina E | 20,00ME | ME | 167% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
DEOLEO GLOBAL, S.A.U.
-
Composició del producte
Descripcióoli d'oliva verge extra
Ingredients
Aceite de Oliva Virgen ExtraCondicions de conservació i ús Conservar en un lloc fresc i sec.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 821,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 3374,00kJ kJ % Greixos 91,00GR GR % Saturats 13,00GR GR % Monoinsaturats 72,00GR GR % Poliinsaturats 8,00GR GR % Hidrats de carboni 0,00GR GR % Sucres 0,00GR GR % Fibra alimentària 0,00GR GR % Proteïnes 0,00GR GR % Sal 0,00GR GR % Vitamina E 20,00ME ME 167% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
DEOLEO GLOBAL, S.A.U.