PA RATLLAT SCHAR 300 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
SCHAR
PA RATLLAT SCHAR 300 G
10,30 Eur/KG Quantitat Neta: 300Descripció Pan rallado sin gluten
Ingredients
Harina de maíz, harina de sorgo, sal, dextrosa. Puede contener trazas de soja. SIN TRIGO. SIN LACTOSA.
Condicions de conservació i ús Conservar en lugar fresco y seco
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 357,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1511,00kJ | kJ | % |
Greixos | 1,60GR | GR | % |
Saturats | 0,30GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 74,00GR | GR | % |
Sucres | 0,90GR | GR | % |
Fibra alimentària | 4,70GR | GR | % |
Proteïnes | 8,90GR | GR | % |
Sal | 2,10GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Dr. Schär España S.L.U
-
Composició del producte
DescripcióPan rallado sin gluten
Ingredients
Harina de maíz, harina de sorgo, sal, dextrosa. Puede contener trazas de soja. SIN TRIGO. SIN LACTOSA.Condicions de conservació i ús Conservar en lugar fresco y seco
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 357,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1511,00kJ kJ % Greixos 1,60GR GR % Saturats 0,30GR GR % Hidrats de carboni 74,00GR GR % Sucres 0,90GR GR % Fibra alimentària 4,70GR GR % Proteïnes 8,90GR GR % Sal 2,10GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Dr. Schär España S.L.U