Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

GALLINA BLANCA

PASTA GALLINA BLANCA TALLARINES A LA CARBONARA 1 UNITAT

16,01 Eur/KG
2,29
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 173,00kcal kcal %
Valor energètic en KJ 728,00kJ kJ %
Greixos 6,10GR GR %
Saturats 3,30GR GR %
Hidrats de carboni 23,00GR GR %
Sucres 1,70GR GR %
Fibra alimentària 1,10GR GR %
Proteïnes 6,00GR GR %
Sal 1,00GR GR %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant GALLINA BLANCA, S.A.U.

  • Composició del producte

    DescripcióPasta alimenticia con salsa de queso y bacon deshidratada.

    Ingredients
    Pasta alimenticia (tallarines) (sémola de TRIGO duro) (75%), salsa (25%)(QUESO fundido 43% (QUESOS 57%, QUESO parmigiano reggiano 22%, sólidos de la LECHE, sales fundentes (E339), sal, suero de LECHE), bacon (panceta, agua, sal, dextrosa, aromas, aroma de humo) (17%), LECHE desnatada, harina de arroz, sal, yema de HUEVO , almidón de patata, aceite de girasol, aromas, aroma de humo, extracto de levadura, jamón cocido (carne de cerdo, sal, dextrosa, aroma de humo), aceite de oliva virgen extra, jarabe de glucosa, proteínas de la LECHE, especias). Puede contener trazas de PESCADO, CRUSTÁCEOS, APIO, MOLUSCOS.

    Condicions de conservació i ús Conservar en lugar fresco y seco 1. Poner 500 ml de agua en una sartén antiadherente o en una olla mediana (22/24 cm de diámetro) y una cucharada de mantequilla (15 g aproximadamente).2. Llevar el agua a ebullición.3. Cuando el agua esté hirviendo, verter el contenido de este sobre. Remover hasta introducir totalmente la pasta en el agua.4. Cocer a fuego medio, sin tapar, hasta que la salsa adquiera la textura cremosa deseada (10 min. aprox.). Remover de vez en cuando.Para obtener una textura más cremosa, retirar un momento antes de alcanzar la textura deseada.El resultado puede variar en función del sstema de cocción utilizado.

    Informacio adicional Origen: ESPAÑA

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 173,00kcal kcal %
    Valor energètic en KJ 728,00kJ kJ %
    Greixos 6,10GR GR %
    Saturats 3,30GR GR %
    Hidrats de carboni 23,00GR GR %
    Sucres 1,70GR GR %
    Fibra alimentària 1,10GR GR %
    Proteïnes 6,00GR GR %
    Sal 1,00GR GR %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    GALLINA BLANCA, S.A.U.