PASTA GALLO HÈLIX VEGETALS 450 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
GALLO
PASTA GALLO HÈLIX VEGETALS 450 G
3,30 Eur/KG Quantitat Neta: 500Descripció PASTA ALIMENTÀRIA DE QUALITAT SUPERIOR. PASTA ALIMENTÀRIA COMPOSTA AMB ESPINACS. PASTA ALIMENTÀRIA COMPOSTA AMB TOMÀQUET.
Ingredients
Pasta alimentària de qualitat superior. Ingredients: sèmola de blat dur. Pasta alimentària composta amb espinacs. Ingredients: sèmola de blat dur, espinacs deshidratats (2,5%). Pasta alimentària composta amb tomàquet. Ingredients: sèmola de blat dur, tomàquet concentrat 28/30º Brix (5%). Pot contenir traces d'ou
Condicions de conservació i ús Mantenir en un lloc fresc i sec. Coeu la pasta en aigua bullent amb sal (1 litre d'aigua per cada 100 g de pasta). Remenar fins que torni a bullir (10 minuts al dente i 12 minuts suau). Escorreu-la, amaniu-la al gust i serviu immediatament.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
Valor energètic 275 kcal % Greixos 1,6 GR 2% Saturats 0,4 GR 2% Sucres 3,2 GR 4% Sal 0 GR 1%
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 344,00kcal | 275,00kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1457,00kJ | kJ | % |
Greixos | 2,00GR | 1,60GR | 2% |
Saturats | 0,50GR | 0,40GR | 2% |
Hidrats de carboni | 67,00GR | GR | % |
Sucres | 4,00GR | 3,20GR | 4% |
Fibra alimentària | 5,00GR | GR | % |
Proteïnes | 12,00GR | GR | % |
Sal | 0,05GR | 0,04GR | 1% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
COMERCIAL GALLO, S.A.U.
-
Composició del producte
DescripcióPASTA ALIMENTÀRIA DE QUALITAT SUPERIOR. PASTA ALIMENTÀRIA COMPOSTA AMB ESPINACS. PASTA ALIMENTÀRIA COMPOSTA AMB TOMÀQUET.
Ingredients
Pasta alimentària de qualitat superior. Ingredients: sèmola de blat dur. Pasta alimentària composta amb espinacs. Ingredients: sèmola de blat dur, espinacs deshidratats (2,5%). Pasta alimentària composta amb tomàquet. Ingredients: sèmola de blat dur, tomàquet concentrat 28/30º Brix (5%). Pot contenir traces d'ouCondicions de conservació i ús Mantenir en un lloc fresc i sec. Coeu la pasta en aigua bullent amb sal (1 litre d'aigua per cada 100 g de pasta). Remenar fins que torni a bullir (10 minuts al dente i 12 minuts suau). Escorreu-la, amaniu-la al gust i serviu immediatament.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
Valor energètic 275 kcal % Greixos 1,6 GR 2% Saturats 0,4 GR 2% Sucres 3,2 GR 4% Sal 0 GR 1%
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 344,00kcal 275,00kcal % Valor energètic en KJ 1457,00kJ kJ % Greixos 2,00GR 1,60GR 2% Saturats 0,50GR 0,40GR 2% Hidrats de carboni 67,00GR GR % Sucres 4,00GR 3,20GR 4% Fibra alimentària 5,00GR GR % Proteïnes 12,00GR GR % Sal 0,05GR 0,04GR 1% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
COMERCIAL GALLO, S.A.U.