Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

GALLO

PASTA GALLO HÈLIX VEGETALS 450 G

3,30 Eur/KG Quantitat Neta:  500
1,65
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

Valor energètic 275 kcal % Greixos 1,6 GR 2% Saturats 0,4 GR 2% Sucres 3,2 GR 4% Sal 0 GR 1%

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic 344,00kcal 275,00kcal %
Valor energètic en KJ 1457,00kJ kJ %
Greixos 2,00GR 1,60GR 2%
Saturats 0,50GR 0,40GR 2%
Hidrats de carboni 67,00GR GR %
Sucres 4,00GR 3,20GR 4%
Fibra alimentària 5,00GR GR %
Proteïnes 12,00GR GR %
Sal 0,05GR 0,04GR 1%

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant COMERCIAL GALLO, S.A.U.

  • Composició del producte

    DescripcióPASTA ALIMENTÀRIA DE QUALITAT SUPERIOR. PASTA ALIMENTÀRIA COMPOSTA AMB ESPINACS. PASTA ALIMENTÀRIA COMPOSTA AMB TOMÀQUET.

    Ingredients
    Pasta alimentària de qualitat superior. Ingredients: sèmola de blat dur. Pasta alimentària composta amb espinacs. Ingredients: sèmola de blat dur, espinacs deshidratats (2,5%). Pasta alimentària composta amb tomàquet. Ingredients: sèmola de blat dur, tomàquet concentrat 28/30º Brix (5%). Pot contenir traces d'ou

    Condicions de conservació i ús Mantenir en un lloc fresc i sec. Coeu la pasta en aigua bullent amb sal (1 litre d'aigua per cada 100 g de pasta). Remenar fins que torni a bullir (10 minuts al dente i 12 minuts suau). Escorreu-la, amaniu-la al gust i serviu immediatament.

    Informacio adicional Origen: ESPAÑA

  • Informació nutricional

    Valor energètic 275 kcal % Greixos 1,6 GR 2% Saturats 0,4 GR 2% Sucres 3,2 GR 4% Sal 0 GR 1%

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic 344,00kcal 275,00kcal %
    Valor energètic en KJ 1457,00kJ kJ %
    Greixos 2,00GR 1,60GR 2%
    Saturats 0,50GR 0,40GR 2%
    Hidrats de carboni 67,00GR GR %
    Sucres 4,00GR 3,20GR 4%
    Fibra alimentària 5,00GR GR %
    Proteïnes 12,00GR GR %
    Sal 0,05GR 0,04GR 1%
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    COMERCIAL GALLO, S.A.U.