MACARRONS GALLO NATURE MULTI CEREALS 400 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
GALLO
MACARRONS GALLO NATURE MULTI CEREALS 400 G
4,75 Eur/KG Quantitat Neta: 400Descripció PASTA ALIMENTÀRIA COMPOSTA AMB QUINOA, PASTA ALIMENTÀRIA COMPOSTA AMB SÈGOL, PASTA ALIMENTÀRIA COMPOSTA AMB CÚRCUMA
Ingredients
Pasta alimentària composta amb quinoa. Ingredients: Sèmola de blat dur (90%), farina de quinoa (10%). Pasta alimentària composta amb sègol. Ingredients: Sèmola de blat dur (97%), farina de malta de sègol torrat (3%). Pasta alimentària composta amb cúrcuma. Ingredients: Sèmola de blat dur (98,5%), cúrcuma molta (1,5%). Pot contenir traces d'ou
Condicions de conservació i ús Mantenir en un lloc fresc i sec. Coeu la pasta en aigua bullent amb sal (1 litre d'aigua per cada 100 g de pasta). Removeu fins que torni a bullir (6 minuts al dente, 8 minuts tova). Escorreu-la, amaniu-la al gust i serviu immediatament.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 355,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1510,00kJ | kJ | % |
Greixos | 0,90GR | GR | % |
Saturats | 0,50GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 72,00GR | GR | % |
Sucres | 1,20GR | GR | % |
Fibra alimentària | 4,40GR | GR | % |
Proteïnes | 12,00GR | GR | % |
Sal | 0,13GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
COMERCIAL GALLO, S.A.U.
-
Composició del producte
DescripcióPASTA ALIMENTÀRIA COMPOSTA AMB QUINOA, PASTA ALIMENTÀRIA COMPOSTA AMB SÈGOL, PASTA ALIMENTÀRIA COMPOSTA AMB CÚRCUMA
Ingredients
Pasta alimentària composta amb quinoa. Ingredients: Sèmola de blat dur (90%), farina de quinoa (10%). Pasta alimentària composta amb sègol. Ingredients: Sèmola de blat dur (97%), farina de malta de sègol torrat (3%). Pasta alimentària composta amb cúrcuma. Ingredients: Sèmola de blat dur (98,5%), cúrcuma molta (1,5%). Pot contenir traces d'ouCondicions de conservació i ús Mantenir en un lloc fresc i sec. Coeu la pasta en aigua bullent amb sal (1 litre d'aigua per cada 100 g de pasta). Removeu fins que torni a bullir (6 minuts al dente, 8 minuts tova). Escorreu-la, amaniu-la al gust i serviu immediatament.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 355,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1510,00kJ kJ % Greixos 0,90GR GR % Saturats 0,50GR GR % Hidrats de carboni 72,00GR GR % Sucres 1,20GR GR % Fibra alimentària 4,40GR GR % Proteïnes 12,00GR GR % Sal 0,13GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
COMERCIAL GALLO, S.A.U.