PASTA GALLO OU NIUS 250 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
GALLO
PASTA GALLO OU NIUS 250 G
4,20 Eur/KG Quantitat Neta: 250Descripció PASTA ALIMENTÀRIA AMB OU
Ingredients
Sèmola de blat dur, ous (13%
Condicions de conservació i ús Mantenir en un lloc fresc i sec. Coeu la pasta en aigua bullent amb sal (1 litre d'aigua per cada 100 g de pasta). Remenar fins que torni a bullir (5 minuts al dente i 6 minuts suau). Escorreu-la, amaniu-la al gust i serviu immediatament.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 344,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 1458,00kJ | kJ | % |
Greixos | 2,00GR | GR | % |
Saturats | 0,50GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 66,00GR | GR | % |
Sucres | 3,50GR | GR | % |
Fibra alimentària | 3,00GR | GR | % |
Proteïnes | 14,00GR | GR | % |
Sal | 0,03GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
COMERCIAL GALLO, S.A.U.
-
Composició del producte
DescripcióPASTA ALIMENTÀRIA AMB OU
Ingredients
Sèmola de blat dur, ous (13%Condicions de conservació i ús Mantenir en un lloc fresc i sec. Coeu la pasta en aigua bullent amb sal (1 litre d'aigua per cada 100 g de pasta). Remenar fins que torni a bullir (5 minuts al dente i 6 minuts suau). Escorreu-la, amaniu-la al gust i serviu immediatament.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 344,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 1458,00kJ kJ % Greixos 2,00GR GR % Saturats 0,50GR GR % Hidrats de carboni 66,00GR GR % Sucres 3,50GR GR % Fibra alimentària 3,00GR GR % Proteïnes 14,00GR GR % Sal 0,03GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
COMERCIAL GALLO, S.A.U.