PATATA BLANCA BOSSA 5 KG - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
SIN MARCA
PATATA BLANCA BOSSA 5 KG
1,10 Eur/KGDescripció PATATA BLANCA BOSSA 5 KG
Condicions de conservació i ús Rentar bé amb aigua freda. Embolicar en paper d'alumini sense pelar per coure senceres. Tallar amb o sense pell per coure trossejada o per fregir. Coure sencera amb pell si es vol bullir de manera que la polpa no quedi molt humida com, per exemple, per fer un puré de patata. A continuació, s'escorre, es pela i es xafa amb una forquilla. Per servir barrejada amb verdures bullides, pelar i tallar de la mida que es desitgi. No hi ha una regla d'or per determinar en quin moment s'han d'afegir les patates, depèn de la mida en què les hàgim tallat, del temps de cocció de les altres verdures i de com vulguem el resultat: més senceres o lleugerament desfetes. Són riques en hidrats de carboni, principalment midó. Aporten vitamina C (en petita mesura, ja que una part es perd en la cocció), vitamina B6 i carotenoides.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
GERMANS BARRI, S.L.
-
Composició del producte
DescripcióPATATA BLANCA BOSSA 5 KG
Condicions de conservació i ús Rentar bé amb aigua freda. Embolicar en paper d'alumini sense pelar per coure senceres. Tallar amb o sense pell per coure trossejada o per fregir. Coure sencera amb pell si es vol bullir de manera que la polpa no quedi molt humida com, per exemple, per fer un puré de patata. A continuació, s'escorre, es pela i es xafa amb una forquilla. Per servir barrejada amb verdures bullides, pelar i tallar de la mida que es desitgi. No hi ha una regla d'or per determinar en quin moment s'han d'afegir les patates, depèn de la mida en què les hàgim tallat, del temps de cocció de les altres verdures i de com vulguem el resultat: més senceres o lleugerament desfetes. Són riques en hidrats de carboni, principalment midó. Aporten vitamina C (en petita mesura, ja que una part es perd en la cocció), vitamina B6 i carotenoides.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
GERMANS BARRI, S.L.