Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

CONDIS

PATATA ESPECIAL FREGIR 2 KG

1,45 Eur/KG
2,89
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

Greixos 0,1 g 0.1% Saturats 0 g % Sucres 0,8 g 0.9% Sal 0 g 0.3%

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic kcal kcal %
Valor energètic en KJ kJ kJ %
Greixos 0,10g 0,10g 0.1%
Saturats 0,00g 0,00g %
Hidrats de carboni 17,50g 17,50g 6.7%
Sucres 0,80g 0,80g 0.9%
Fibra alimentària 2,20g 2,20g %
Proteïnes 2,00g 2,00g 4%
Sal 0,02g 0,02g 0.3%

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Composició del producte

    DescripcióPATATA CONDIS FREGIR 2 KG

    Condicions de conservació i ús Rentar bé amb aigua freda i assecar. Les patates es poden fregir amb o sense pell. Han d'estar ben seques i es poden tallar a rodanxes, en bastons o tipus brava. Fregir en abundant oli a foc mitjà perquè no quedin crues a l'interior. Quan estiguin daurades, reposar un moment sobre un paper absorbent per treure l'excés de greix i salar al gust. Aquest tipus de patata té pocs sucres, cosa que facilita que quedi ben cruixent l'exterior. Aporten midó (hidrat de carboni), vitamina C (en petita mesura, ja que una part es perd en la cocció), vitamina B6 i carotenoides.

  • Informació nutricional

    Greixos 0,1 g 0.1% Saturats 0 g % Sucres 0,8 g 0.9% Sal 0 g 0.3%

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic kcal kcal %
    Valor energètic en KJ kJ kJ %
    Greixos 0,10g 0,10g 0.1%
    Saturats 0,00g 0,00g %
    Hidrats de carboni 17,50g 17,50g 6.7%
    Sucres 0,80g 0,80g 0.9%
    Fibra alimentària 2,20g 2,20g %
    Proteïnes 2,00g 2,00g 4%
    Sal 0,02g 0,02g 0.3%
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients