PATATA ESPECIAL FREGIR 2 KG - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
CONDIS
PATATA ESPECIAL FREGIR 2 KG
1,45 Eur/KGDescripció PATATA CONDIS FREGIR 2 KG
Condicions de conservació i ús Rentar bé amb aigua freda i assecar. Les patates es poden fregir amb o sense pell. Han d'estar ben seques i es poden tallar a rodanxes, en bastons o tipus brava. Fregir en abundant oli a foc mitjà perquè no quedin crues a l'interior. Quan estiguin daurades, reposar un moment sobre un paper absorbent per treure l'excés de greix i salar al gust. Aquest tipus de patata té pocs sucres, cosa que facilita que quedi ben cruixent l'exterior. Aporten midó (hidrat de carboni), vitamina C (en petita mesura, ja que una part es perd en la cocció), vitamina B6 i carotenoides.
Greixos 0,1 g 0.1% Saturats 0 g % Sucres 0,8 g 0.9% Sal 0 g 0.3%
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
Greixos | 0,10g | 0,10g | 0.1% |
Saturats | 0,00g | 0,00g | % |
Hidrats de carboni | 17,50g | 17,50g | 6.7% |
Sucres | 0,80g | 0,80g | 0.9% |
Fibra alimentària | 2,20g | 2,20g | % |
Proteïnes | 2,00g | 2,00g | 4% |
Sal | 0,02g | 0,02g | 0.3% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
-
Composició del producte
DescripcióPATATA CONDIS FREGIR 2 KG
Condicions de conservació i ús Rentar bé amb aigua freda i assecar. Les patates es poden fregir amb o sense pell. Han d'estar ben seques i es poden tallar a rodanxes, en bastons o tipus brava. Fregir en abundant oli a foc mitjà perquè no quedin crues a l'interior. Quan estiguin daurades, reposar un moment sobre un paper absorbent per treure l'excés de greix i salar al gust. Aquest tipus de patata té pocs sucres, cosa que facilita que quedi ben cruixent l'exterior. Aporten midó (hidrat de carboni), vitamina C (en petita mesura, ja que una part es perd en la cocció), vitamina B6 i carotenoides.
-
Informació nutricional
Greixos 0,1 g 0.1% Saturats 0 g % Sucres 0,8 g 0.9% Sal 0 g 0.3%
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % Greixos 0,10g 0,10g 0.1% Saturats 0,00g 0,00g % Hidrats de carboni 17,50g 17,50g 6.7% Sucres 0,80g 0,80g 0.9% Fibra alimentària 2,20g 2,20g % Proteïnes 2,00g 2,00g 4% Sal 0,02g 0,02g 0.3% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients