PEBROT FERRER ESCALIVAT 260 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
FERRER
PEBROT FERRER ESCALIVAT 260 G
10,73 Eur/KG Quantitat Neta: 340Descripció Pebrot rostit primera (en tires)
Ingredients
pimiento rojo, agua, azúcar, sal y acidulante: ácido cítrico.
Condicions de conservació i ús Un cop obert, conservar en refrigeració amb el líquid de cobertura i consumir abans d'una setmana.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 22,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 92,00kJ | kJ | % |
Greixos | 0,50GR | GR | % |
Saturats | 0,00GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 4,20GR | GR | % |
Sucres | 2,60GR | GR | % |
Fibra alimentària | 0,00GR | GR | % |
Proteïnes | 0,70GR | GR | % |
Sal | 0,40GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Ferrer tradicional, S.L.
-
Composició del producte
DescripcióPebrot rostit primera (en tires)
Ingredients
pimiento rojo, agua, azúcar, sal y acidulante: ácido cítrico.Condicions de conservació i ús Un cop obert, conservar en refrigeració amb el líquid de cobertura i consumir abans d'una setmana.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 22,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 92,00kJ kJ % Greixos 0,50GR GR % Saturats 0,00GR GR % Hidrats de carboni 4,20GR GR % Sucres 2,60GR GR % Fibra alimentària 0,00GR GR % Proteïnes 0,70GR GR % Sal 0,40GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Ferrer tradicional, S.L.