PEBROT VERMELL 2 UNITATS 650G APROX. - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
SIN MARCA
PEBROT VERMELL 2 UNITATS 650G APROX.
Descripció PEBROT VERMELL EXTRA
Condicions de conservació i ús Netejar bé amb aigua freda i assecar. Treure les llavors per consumir o cuinar a trossos. Per rostir, cuinar-sencer i, un cop fred, treure les llavors i la pell. Alt contingut en aigua i fibra, com totes les hortalisses. Producte baix en calories. Especialment ric en vitamina C i carotenoides com la capsantina i el betacarotè, que es transforma en vitamina A. El pebrot vermell es pot consumir cru, tant en amanides com de guarnició. A la planxa o rostit és també una opció per acompanyar carns, peixos o com a part d'una graellada de verdures. És un ingredient molt gustós per als sofregits. Alguns plats tradicionals amb pebrot vermell són l'escalivada, la samfaina o el gaspatxo.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
AGROPONIENTE, S.A.
-
Composició del producte
DescripcióPEBROT VERMELL EXTRA
Condicions de conservació i ús Netejar bé amb aigua freda i assecar. Treure les llavors per consumir o cuinar a trossos. Per rostir, cuinar-sencer i, un cop fred, treure les llavors i la pell. Alt contingut en aigua i fibra, com totes les hortalisses. Producte baix en calories. Especialment ric en vitamina C i carotenoides com la capsantina i el betacarotè, que es transforma en vitamina A. El pebrot vermell es pot consumir cru, tant en amanides com de guarnició. A la planxa o rostit és també una opció per acompanyar carns, peixos o com a part d'una graellada de verdures. És un ingredient molt gustós per als sofregits. Alguns plats tradicionals amb pebrot vermell són l'escalivada, la samfaina o el gaspatxo.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
AGROPONIENTE, S.A.