Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

SIN MARCA

PERA CONFERÈNCIA D'IMPORTACIÓ 4 UNITATS 800G APROX.

Pes Variable
2,59 Eur/KG
2,07
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic kcal kcal %
Valor energètic en KJ kJ kJ %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

Informació del fabricant CULTIVAR, S.A.U.

  • Composició del producte

    DescripcióPERA CONFERÈNCIA IMPORTACIÓ

    Condicions de conservació i ús La pera es pot consumir tant pelada com amb pell. En aquest cas, s'ha de rentar bé amb aigua freda. Si es volen cuinar senceres es pelen i es deixa la cua per poder-les manipular millor. Es submergeixen en almívar o vi, aromatitzants al gust (pell de taronja, pell de llimona, canyella, vainilla ...) i es couen durant 15-20 minuts. En alguns guisats de carn també es pot afegir pera pelada i tallada a quarts en els últims minuts de cocció per servir de guarnició. Triturada poden fer-se batuts o donar un toc dolç a una crema d'hortalisses. La pera conté naturalment molta fibra, vitamina C i nombrosos compostos flavonoides amb activitat antioxidant.

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic kcal kcal %
    Valor energètic en KJ kJ kJ %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Fabricant

    CULTIVAR, S.A.U.