PERNIL CURAT DE GALL DINDI ARGAL BONNATUR 70 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
ARGAL
PERNIL CURAT DE GALL DINDI ARGAL BONNATUR 70 G
31,88 Eur/KGDescripció Pernil curat de gall dindi
Ingredients Muslo de pavo, Sal, Dextrosa, Lactosa, Especias, Aroma, Antioxidante (E-316), Conservadores (E-250, E-252), Colorante (E-120)
Condicions de conservació i ús Conservar entre 0 °C i 5 °C.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 189,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 794,00kJ | kJ | % |
Greixos | 7,00GR | GR | % |
Saturats | 2,10GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 0,50GR | GR | % |
Sucres | 0,50GR | GR | % |
Proteïnes | 31,00GR | GR | % |
Sal | 4,00GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
GRUPO ALIMENTARIO ARGAL, S.A.
10.05575/L
-
Composició del producte
DescripcióPernil curat de gall dindi
Ingredients Muslo de pavo, Sal, Dextrosa, Lactosa, Especias, Aroma, Antioxidante (E-316), Conservadores (E-250, E-252), Colorante (E-120)
Condicions de conservació i ús Conservar entre 0 °C i 5 °C.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 189,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 794,00kJ kJ % Greixos 7,00GR GR % Saturats 2,10GR GR % Hidrats de carboni 0,50GR GR % Sucres 0,50GR GR % Proteïnes 31,00GR GR % Sal 4,00GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
GRUPO ALIMENTARIO ARGAL, S.A.
10.05575/L