PEUS CONDIS PORC 450 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
CONDIS
PEUS CONDIS PORC 450 G
Descripció PEUS CONDIS PORC
Condicions de conservació i ús Els peus de porc requereixen cocció en un líquid o una salsa perquè adquireixin una textura melosa. Es poden adquirir crus o pre-cuits per escurçar el temps de cocció. Es poden cuinar en una cassola o en una safata fonda al forn. Els ingredients tradicionals per fer el guisat són: all, ceba i tomàquet trossejats i lleugerament sofregits, pebre vermell, vi blanc, llorer, sal i pebre. Es disposen els peus amb aquests elements coberts amb aigua o brou i es bull el conjunt a foc suau.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
-
Composició del producte
DescripcióPEUS CONDIS PORC
Condicions de conservació i ús Els peus de porc requereixen cocció en un líquid o una salsa perquè adquireixin una textura melosa. Es poden adquirir crus o pre-cuits per escurçar el temps de cocció. Es poden cuinar en una cassola o en una safata fonda al forn. Els ingredients tradicionals per fer el guisat són: all, ceba i tomàquet trossejats i lleugerament sofregits, pebre vermell, vi blanc, llorer, sal i pebre. Es disposen els peus amb aquests elements coberts amb aigua o brou i es bull el conjunt a foc suau.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients