Tornar
Clica en la imatge per a veure-la més gran

Passa sobre la imatge per ampliar

Ampliar imatge

CONDIS

PEUS CONDIS PORC 450 G

Pes Variable
5,75 Eur/KG
2,59
PVP IGI inclòs
+ -
Afegir a la cistella >

De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

Valors mesurats per: 100 g Porció %IR*
%VRN**
Valor energètic kcal kcal %
Valor energètic en KJ kJ kJ %

(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients

  • Composició del producte

    DescripcióPEUS CONDIS PORC

    Condicions de conservació i ús Els peus de porc requereixen cocció en un líquid o una salsa perquè adquireixin una textura melosa. Es poden adquirir crus o pre-cuits per escurçar el temps de cocció. Es poden cuinar en una cassola o en una safata fonda al forn. Els ingredients tradicionals per fer el guisat són: all, ceba i tomàquet trossejats i lleugerament sofregits, pebre vermell, vi blanc, llorer, sal i pebre. Es disposen els peus amb aquests elements coberts amb aigua o brou i es bull el conjunt a foc suau.

  • Informació nutricional

    de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)

    Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
    VRN
    Valor energètic kcal kcal %
    Valor energètic en KJ kJ kJ %
    (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
    (**)VRN: Valor de referència de nutrients