PICCOLISSIM RISTORANTE TRES FORMAGGI 288 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Clica en la imatge per a veure-la més gran
Passa sobre la imatge per ampliar
RISTORANTE
PICCOLISSIM RISTORANTE TRES FORMAGGI 288 G
13,72 Eur/KG Quantitat Neta: 288Descripció Pizzes amb formatge mozzarella, emmental i formatge dur
Ingredients
Farina de BLAT, aigua, 19% tomàquets tamisats, 16% FORMATGE MOZZARELLA, 12% FORMATGE EMMENTAL, 4,2% FORMATGE DUR, oli refinat de nabina, sal, llevat, sèmola de BLAT dur, sucre, extracte de malt d'ORDI, plantes aromàtiques, espècies, all, dextrosa, Pot contenir: (SOJA, MOSTASSA)
Condicions de conservació i ús Congelador*** (-18°C). No tornar a congelar després de la descongelació.
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
| Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
|---|---|---|---|
| Valor energètic | 237,00kcal | kcal | % |
| Valor energètic en KJ | 996,00kJ | kJ | % |
| Greixos | 9,60GR | GR | % |
| Saturats | 6,00GR | GR | % |
| Hidrats de carboni | 24,00GR | GR | % |
| Sucres | 3,20GR | GR | % |
| Fibra alimentària | 2,50GR | GR | % |
| Proteïnes | 13,00GR | GR | % |
| Sal | 1,30GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
Dr. Oetker Ibérica S.A.
40.22369/B
-
Composició del producte
DescripcióPizzes amb formatge mozzarella, emmental i formatge dur
Ingredients
Farina de BLAT, aigua, 19% tomàquets tamisats, 16% FORMATGE MOZZARELLA, 12% FORMATGE EMMENTAL, 4,2% FORMATGE DUR, oli refinat de nabina, sal, llevat, sèmola de BLAT dur, sucre, extracte de malt d'ORDI, plantes aromàtiques, espècies, all, dextrosa, Pot contenir: (SOJA, MOSTASSA)Condicions de conservació i ús Congelador*** (-18°C). No tornar a congelar després de la descongelació.
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 237,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 996,00kJ kJ % Greixos 9,60GR GR % Saturats 6,00GR GR % Hidrats de carboni 24,00GR GR % Sucres 3,20GR GR % Fibra alimentària 2,50GR GR % Proteïnes 13,00GR GR % Sal 1,30GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
Dr. Oetker Ibérica S.A.
40.22369/B