PIT GALL DINDI ARGAL BONNATUR FINES LLENQUES 115 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Passa sobre la imatge per ampliar
BONNATUR
PIT GALL DINDI ARGAL BONNATUR FINES LLENQUES 115 G
17,62 Eur/KGDescripció Pit de gall dindi cuit
Ingredients
Pit de Gall dindi (70%), aigua, sal, proteïna de soja, maltodextrina, aromes, estabilitzants (E-407 i E-451i), antioxidant (E-316) i conservador (E-250)
Condicions de conservació i ús Conservar entre 0 °C i 5 °C.
Informacio adicional: Origen: ESPAÑA
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
---|---|---|---|
Valor energètic | 75,00kcal | kcal | % |
Valor energètic en KJ | 318,00kJ | kJ | % |
Greixos | 1,00GR | GR | % |
Saturats | 0,30GR | GR | % |
Hidrats de carboni | 0,50GR | GR | % |
Sucres | 0,50GR | GR | % |
Proteïnes | 16,00GR | GR | % |
Sal | 2,10GR | GR | % |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
GRUPO ALIMENTARIO ARGAL, S.A.
10.05575/L
-
Composició del producte
DescripcióPit de gall dindi cuit
Ingredients
Pit de Gall dindi (70%), aigua, sal, proteïna de soja, maltodextrina, aromes, estabilitzants (E-407 i E-451i), antioxidant (E-316) i conservador (E-250)Condicions de conservació i ús Conservar entre 0 °C i 5 °C.
Informacio adicional Origen: ESPAÑA
-
Informació nutricional
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic 75,00kcal kcal % Valor energètic en KJ 318,00kJ kJ % Greixos 1,00GR GR % Saturats 0,30GR GR % Hidrats de carboni 0,50GR GR % Sucres 0,50GR GR % Proteïnes 16,00GR GR % Sal 2,10GR GR % (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
GRUPO ALIMENTARIO ARGAL, S.A.
10.05575/L