PIZZA FORNO DI PIETRA BUITONI CAPRESE 360 G - Detalle Producto - Condis Andorra
Clica en la imatge per a veure-la més gran
Passa sobre la imatge per ampliar
BUITONI
PIZZA FORNO DI PIETRA BUITONI CAPRESE 360 G
9,57 Eur/KG Quantitat Neta: 350
Ingredients
Farina de BLAT, MOZZARELLA(24%), tomàquets (22%), tomàquets cherry (8%), aigua, oli de colza, sucre, llevat, sal, plantes aromàtiques i espècies, massa mare deshidratada (BLAT), vinagre de vi blanc, all, most de raïm concentrat, midó, espinacs, proteïna de pèsol. Pot contenir: OU, TRAMUSSOS, API, MOSTASSA I SOJA.
Condicions de conservació i ús Producte ultracongelat. Conservar a -18 °C oa una temperatura inferior fins a la data de consum preferent. UNA VEGADA DESCONGELAT NO TORNAR A CONGELAR.
Greixos 16,5 GR 24% Saturats 6,4 GR 32% Sucres 5,8 GR 6% Sal 1,7 GR 28%
De la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
| Valors mesurats per: | 100 g | Porció | %IR* %VRN** |
|---|---|---|---|
| Valor energètic | kcal | kcal | % |
| Valor energètic en KJ | kJ | kJ | % |
| Greixos | 9,40GR | 16,50GR | 24% |
| Saturats | 3,70GR | 6,40GR | 32% |
| Hidrats de carboni | 25,50GR | 44,70GR | 17% |
| Sucres | 3,30GR | 5,80GR | 6% |
| Fibra alimentària | 1,50GR | 2,60GR | % |
| Proteïnes | 10,20GR | 17,90GR | 36% |
| Sal | 0,97GR | 1,70GR | 28% |
(*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN:
Valor de referència de nutrients
Informació del fabricant
FRONERI IBERIA SL
-
Composició del producte
Ingredients
Farina de BLAT, MOZZARELLA(24%), tomàquets (22%), tomàquets cherry (8%), aigua, oli de colza, sucre, llevat, sal, plantes aromàtiques i espècies, massa mare deshidratada (BLAT), vinagre de vi blanc, all, most de raïm concentrat, midó, espinacs, proteïna de pèsol. Pot contenir: OU, TRAMUSSOS, API, MOSTASSA I SOJA.Condicions de conservació i ús Producte ultracongelat. Conservar a -18 °C oa una temperatura inferior fins a la data de consum preferent. UNA VEGADA DESCONGELAT NO TORNAR A CONGELAR.
-
Informació nutricional
Greixos 16,5 GR 24% Saturats 6,4 GR 32% Sucres 5,8 GR 6% Sal 1,7 GR 28%
de la ingesta de Referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
Valors mesurats per: 100 g Porció %IR
VRNValor energètic kcal kcal % Valor energètic en KJ kJ kJ % Greixos 9,40GR 16,50GR 24% Saturats 3,70GR 6,40GR 32% Hidrats de carboni 25,50GR 44,70GR 17% Sucres 3,30GR 5,80GR 6% Fibra alimentària 1,50GR 2,60GR % Proteïnes 10,20GR 17,90GR 36% Sal 0,97GR 1,70GR 28% (*) IR: Ingesta de referència d'un adult mitjà (8400 kJ/2000 kcal)
(**)VRN: Valor de referència de nutrients
-
Fabricant
FRONERI IBERIA SL